Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy se pochlubily: Tohle byl můj nejlepší sex v životě!

  • Přiznejte se, i vy máte sexuální zážitek, který nevymažete z paměti
    1. září 2015 | 06:00

    Každá z nás si pravděpodobně pamatuje jeden nebo dva skvělé sexuální zážitky, které nikdy v životě nezmizí z paměti. Jsou to okamžiky, kdy zkusíte něco nového nebo se prostě jen sejdou ty správné podmínky, a vše je tak najednou jiné a výjimečné. Třeba vás příběhy našich čtenářek inspirují i ve vašem sexuálním životě!

  • Jana, 28


    Autor: shutterstoclk
    Můj přítel mi pořád dokola opakoval, jak miluje, když mě může orálně uspokojovat, a že by to nejraději dělal hodiny! Rozhodla jsem se, že mu dám šanci, a vyzkoušeli jsme to. Museli jsme dělat pauzičky, nejen kvůli tomu, aby si odpočinul on, ale i já jsem po každém orgasmu potřebovala chvilku. Měla jsem ho čtyřikrát za hodinku. Nejúžasnější zážitek byl v tom, že se někdo celou hodinu věnoval jen mému uspokojování.

  • Barbora, 31


    Autor: shutterstock
    Miluji spodní prádlo a jsem ráda, když si ho na sobě mohu nechat tak dlouho, jak to jen jde. Existuje tolik nádherných druhů sexy spodního prádla, že je hřích stáhnout ho rychle ze sebe. Když mě můj manžel dráždí, nesvléká mě hned, ale dráždí mě přes kalhotky tak dlouho, až jsou úplně mokré.

  • Alex, 30


    Autor: shutterstock
    Miluji sex, který je buď hodně hlasitý, nebo naopak zcela němý. Jednou jsem byla s přítelem na návštěvě u kamarádů, kteří mají snad úplně papírové stěny. Nemohli jsme si pomoct, měli jsme na to hroznou chuť, takže jsme to dělali bez jediného hlesnutí. Všechno pak bylo mnohem více sexy a naléhavé!

  • Nikol, 35


    Autor: shutterstock
    Občas když přijdu domů, tak hned jak vejdu, požádám manžela, aby mě svlékl z pracovního. Dobře už ví, že je to v podstatě jinak řečeno: „Chci sex a hned!“ Je to velice vzrušující, když víte, že hned jak přijdete domů, čeká vás milování, a ne vaření večeře nebo jiné běžné domácí činnosti.

  • Kateřina, 25


    Autor: shutterstock
    Sex ve sprše pro mě nebyl ničím zajímavý, naopak – nemusela jsem ho. Ale totálně se změnila situace, když jsme s přítelem začali používat lubrikační gel! Je to neuvěřitelné, předtím veškeré mé přirozené zvlhčení nestačilo a  průnik nebyl nijak hladký. Ten pocit klouzavosti na mém klitorisu a voda, která ze sprchy masíruje mou kůži, jsou úžasné, už se těším, až si to znovu vyzkoušíme!

  • Andrea, 40


    Autor: shutterstock
    Přítel mi jednou na prsa s použitím písmenek ze smývacího tetování napsal slovíčka, která rozhodně nepatří do slovníku dámy. Rajcovní a sprostá, která jsem si na prsou nechala ještě druhý den, když jsem šla do práce. Celý den jsem na ně myslela a měla jsem takové malé, nemravné tajemství, které mi připomínalo sex z minulé noci. Když jsem přišla domů, byla jsem tak vzrušená jako nikdy předtím a sex byl prostě božský!

  • Karolína, 33


    Autor: shutterstock
    Pro mě je nejvíc vzrušující, když s přítelem jdeme někam ven, třeba na večeři nebo do baru, a někde na veřejnosti, než dojdeme domů, se už do sebe zakousneme a předehra v podstatě proběhne před zraky ostatních. Hrozně mě to vzrušuje, asi v sobě mám kousek exhibicionistky, ale sex na veřejnosti jsem ještě neměla. Nevím, jestli bych na to měla odvahu, zatím mi stačí, když se navnadím a pak strhám z přítele věci hned za dveřmi bytu.

  • Monika, 36


    Autor: shutterstock
    Můj nejúžasnější sexuální zážitek proběhl nedávno. Přítel si mě posadil na židli, úplně nahou, šátkem mi zavázal oči, ruce mi svázal za zády a nesměla jsem se hýbat. Slyšela jsem jen pomalou, sexy hudbu a cítila, jak mi kousek po kousku laská krk, uši, ramena, paže, zkrátka každý kousek těla. Dával si na čas a tím, že jsem nic neviděla, se neuvěřitelně zbystřily mé ostatní smysly. Bylo to dokonalé! Vyvrcholení a pocit, který proudil celým mým tělem, se nedají snad ani popsat.

     

     

Diskuse ke článku
.