Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Přiznání žen: Na co myslí v okamžiku, kdy masturbují?

  • V myšlenkách můžeme ve svých fantaziích zabloudit kamkoliv
    25. srpna 2015 | 06:00

    Fantazie je mocná. Pokud se chceme dostat do vzrušené nálady, stačí zavřít oči, představit si objekt zájmu a skrytá show může začít. V našich představách je všechno krásnější a dokonalejší. Milencem, kterého si vybereme, může být třeba slavná hollywoodská hvězda, která by nás dost možná ve skutečnosti přehlédla jako pole lán. Ale v našich fantaziích jsme neodolatelné bohyně. Hlavou nám během sebeuspokojování probíhají i mnohé jiné věci!

  • Nechápu, jak ho někdo nemůže najít!


    Autor: shutterstock
    Žádná žena nikdy nepochopí, jak je možné, aby muž nedokázal najít klitoris. Vždyť on se přece neschovává, naopak! Je fakt, že tohle území máme jako ženy mnohem lépe prozkoumané, ale stejně – přece na tom není nic tak těžkého!

  • Zamkla jsem dveře?


    Autor: shutterstock
    Být v takhle intimním okamžiku nachytána spolubydlící, přítelem, dětmi nebo třeba rodiči, to je trapas, kterého bychom se rozhodně chtěly vystříhat. Není na tom sice pranic špatného, ale abychom si naše fantazie a moment slasti mohly užít dokonale, musíme si být jisté také tím, že nebudeme mít narušitele. Takže pokud si nejste jistá, že jste zamkla, je jasné, že se raději znovu zvednete a půjdete zkontrolovat dveře.

  • OK, tak tohle nefunguje! Kde mám vibrátor?


    Autor: shutterstock
    Přestože prsty přesně vědí, co mají dělat, protože to jistě neděláte poprvé, občas to nestačí. Pokud nevlastníte vibrátor, nevíte, o co přicházíte. Protože prsty sice poslouží výborně, ale nemají všechny ty příjemné funkce, které vibrují, klepou se a vůbec… Kam že jste si ho naposledy schovala?

    Video se připravuje ...
    Sexuální revoluce! Česká designérka navrhla převratný typ vibrátoru! Chcete ho také? • VIDEO: Adam Balažovič

  • Pustím si porno!


    Autor: shutterstock
    Fantazie je bezva, ale opakovat si pořád dokola stejné scény s vaším ex – nebo na koho to vlastně nejraději myslíte – má také určité limity. Někdy už to zkrátka nezabere. Internetové stránky jsou plné pomocníků, kteří vás dostanou do nálady! Nepřeberné množství žánrů vás může hodně inspirovat. 

  • Ježiš, tohle je hrůza, koho to může vzrušovat!


    Autor: shutterstock
    Samozřejmě že pokud se rozhodnete brouzdat na vlnách internetu, vyskočí na vás mnohdy věci, které vůbec nemáte v úmyslu sledovat. Co člověk, to vkus, neradno soudit, pokud to nepřekračuje meze zákona. 

  • Tak s tímhle krasavcem bych si dala říct!


    Autor: shutterstock
    Touhle myšlenkou mnohdy začínáte, když sledujete například nějaký oblíbený seriál a hlavní hrdina se najednou objeví nahoře bez se svým vyrýsovaným tělíčkem. Absolutně k nakousnutí! Je fajn, že ve fantaziích můžeme být promiskuitní bez jakéhokoli rizika. 

  • Bože, to bylo super, já jsem tak šikovná! Možná si to dám ještě jednou!


    Autor: shutterstock
    Pokud by se za takový výkon rozdávaly medaile, určitě byste se pokaždé ocitla na stupni vítězů! Pocit euforie, štěstí, sladkého vyčerpání zároveň s vlnou nové energie jsou omračující a nejraději byste si to dala ještě jednou. A proč ne? Vždyť vám v tom nikdo nebrání, tak jen směle do toho!

Diskuse ke článku
.