Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Muži hoří touhou položit nám tyhle pikantní otázky, ale mnohdy se bojí

  • Muži chtějí jisté věci vědět, ale někdy je lepší nevědět.
    20. srpna 2015 | 06:00

    Lidské pokolení je zvědavější než jakýkoli jiný živočišný druh. Už od malička mučíme rodiče vodopády zvídavých otázek. S přibývajícím věkem ale přibývá množství témat, která jsou tak ožehavá, že nám schází odvaha se zeptat. Na jaké otázky chce znát odpověď každý chlap, i když se zdráhá se zeptat?

  • S kolika muži jsi spala?


    Nikomu do toho nic není a odpověď na tuhle otázku ani mužům, ani ženám – v opačném případě – nepřinese nic dobrého. Existují ženy, které si vedou sexuální deníček, aby měly přehled, ale jsou i takové, které počítání dávno vzdaly. Najdou se i takové, kterým by na počet milenců bohatě stačila jedna ruka, někdy i jeden prst. Není za co se stydět, ale pro chlapy je nejideálnější představa, že jste nesmírně zkušená panna, a ta se nedá nikdy naplnit, že!
    ...
    Autor: Shutterstock.com

  • Máš ráda pevné břicho, nebo svalnaté paže?


    Mají to zjevně hodně podobně jako my. Když už jdou a makají na svém krásném těle v posilovně, rádi by se zaměřili na tu část těla, která je pro ženy více sexy. Tahle otázka ovšem také nemá správnou odpověď. Pěkná zadnice, silné paže a břicho jako pekáč buchet, to je sice moc pěkné, ale není to nejdůležitější. Ženy více obdivují mužné činy než velké svaly.
    Autor: shutterstock

  • Jak často ženy masturbují?


    Na masturbování není vůbec nic špatného, naopak. Je to skvělý trénink a sebepoznání, které se počítá i v partnerském sexu. Ženy si díky masturbaci uvědomují svá citlivá místa a způsob, jak s nimi zacházet, tím pádem pak mohou muže navigovat. Záleží na tom, jak je žena náruživá, některé mohou masturbovat každý den, jiným stačí jednou do týdne. Mnoho žen v partnerském vztahu nemá potřebu masturbace, stačí jim sex s partnerem, jiné masturbují i ve vztahu, a to ne proto, že by neměly dost sexu, jen je to jiná forma stimulace.
    Autor: shutterstock

  • Líbí se ženám obrázky penisů?


    Penis sám o sobě je docela směšný orgán, bimbá se mezi nohama, pořád překáží. Ne že by se nám nelíbil, ale mnohem raději se díváme na jiné obnažené části mužského těla, jako jsou již výše zmíněné paže či břišní svaly. Poslat ženě fotku svého penisu, na to musí být předem připravená. Jen tak z čista jasna to bude vždycky šok a hodně bodů dolů. Takový chlap už bude na věky divný.
    Autor: shutterstock

  • Je to v pohodě, vzbudit ženu uprostřed noci na sex?


    Záleží na tom, jakým způsobem bude buzení probíhat. Pokud na to půjdete hodně pozvolna a budete ženu pěkně laskat až k procitnutí, může to být nádherný sexuální zážitek pro vás oba. Neočekávejte od ní přílišnou aktivitu a běda vám, když ji probudíte jen pro vlastní uspokojení a na její vyvrcholení se vykašlete! To na celé buzení rovnou zapomeňte! Pokud je tak unavená, že vám dá jasně najevo, že to nepřipadá v úvahu, nechte ji raději spát.
    Autor: shutterstock

  • Přestanou ženy s mužem flirtovat, když má snubní prsten?


    Flirtování je forma sportu, který je velice zdravý pro sebevědomí každého jedince. My ženy milujeme pozornost a na tom, jestli jsme vdané nebo ne, nezáleží. Stejně tak je to i u mužů. Pokud jde tedy o nezávazné kontakty, před nimi nás prsten nezastaví. Jestliže ale hledáme sexuálního partnera, tak nám v okamžiku, kdy uvidíme snubák, začne svítit alarm v mozku. Ne vždy, ale poměrně často vyhrává solidárnost s vlastním druhem.
    Autor: shutterstock

  • Existuje způsob, jak si hezky říct o orální sex?


    Samozřejmě. V případě, že to nejdřív uděláte nám! Můžete si pak říct skoro o cokoliv. Pokud jste normálně pozorný milenec, který své partnerce čas od času udělá dobře, aniž by myslel na svůj vlastní prospěch, tak si o něj ani říkat nebudete muset. Někdy stačí najít jen správný okamžik a pošeptat prosbu ženě jemně do ouška. Je to dlouhodobá politika postavená na vzájemné toleranci a respektu k potřebám partnera.
    Sex
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.