Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Co by si těchto 7 žen přálo vědět před análním sexem

  • 4. února 2022 | 06:00

    Nezáleží na tom, kolik sexuálních partnerů jste měla. S každým je první anální sex něco nového a přijde vám, že jste v tomto směru ještě panna. Pocit nevědomosti je vzrušující – stejně tak jako stresující. Máte strach, že to může přinést trapné okamžiky, které nesnášíte. Abyste se jakýmkoliv faux pas vyhnula, prostudujte si zpovědi těchto žen.

  • Magdaléna

    Autor: shutterstock

    Bylo by opravdu super, kdybych před prvním análním sexem věděla, že to, že to zabolí, ještě neznamená, že je něco špatně a že je nutné se hned kontrolovat, jestli nedošlo k poranění. Zpočátku je totiž normální, že cítíte trochu větší tlak, a je to spíš nepříjemné a možná malinko bolestivé, ale to je jen chvíli. Něco jiného samozřejmě je, pokud je bolest ostrá a nepřirozená, pak určitě přestaňte a začněte to řešit.

    Podívejte se, co k análnímu sexu říká Tarra White:

    Video se připravuje ...
    Pornoherečka radí: Jak jsem se naučila mít ráda anální sex. Všechno je v hlavě! • VIDEO: BPŽ

  • Anička

    Autor: shutterstock

    Vím, že to asi není úplně zdravotně nezávadná rada, a možná bych to tu neměla říkat, ale myslím si, že pokud chcete vyzkoušet anální sex, je to mnohem snazší po pár skleničkách alkoholu. Nevím, asi jak se člověk uvolní a padají z něho zábrany, tak je na anální sex lépe připraven a rozhodně se tolik nestydí a nepřipadá si divně.

    Jaké hračky radí k análnímu sexu expertka? Podívejte se:

    Video se připravuje ...
    Expertka radí, jak si vybrat anální pomůcky • VIDEO: Adam Balažovič

  • Hana

    Autor: shutterstock

    Je to asi absolutně jasné, ale je dobré to slyšet. S každým partnerem je to úplně o něčem jiném! Pokud se k vám jeden muž choval nevybíravě, neznamená to, že jsou takoví všichni. Můj první "anální přítel" do mne vstoupil bez použití jakýchkoliv lubrikačních pomůcek, protože získal pocit, že jsem už dostatečně připravena. To samozřejmě bolelo a od té doby jsem se tomuto druhu sexu vyhýbala. Můj nynější přítel je úplně jiný, je velice pozorný a pokaždé se postará o to, abych byla opravdu vzrušená a sama to chtěla.

  • Marika

    Autor: shutterstock

    Pokud jste na lačno, je to na nic! Máte pocit, jako byste chtěla na velkou, a přijde vám, že už to neudržíte. A přitom jste úplně prázdná. Je to divné. V každém případě není ani dobré se přecpávat. Při análním sexu se vám totiž bude zdát, že je mnohem hlouběji než při normálním sexu. Nechcete přitom být ještě přejedená.

  • Božena

    Autor: shutterstock

    Jestli lituji jedné věci, tak jedině té, že jsem nepřišla dřív na to, jak skvělý je anální sex, když vás přitom dráždí partner na klitorisu. Myslím si, že anální sex sám o sobě, bez vedlejší stimulace, není nic moc. Také jsem se vždycky bála, že když chlap skončí a vytáhne penis, tak ho bude mít špinavý. To se ale nikdy nestalo, takže jsem se po téhle stránce uklidnila. Je ještě dobré vědět, že se vám potom bude chtít možná prdět.

  • Andrea

    Autor: shutterstock

    Lubrikant, lubrikant a ještě jednou lubrikant. Kéž bych to věděla, že přirozená vlhkost vaginy nepostačí na to, aby potěšení pokračovalo i v konečníku. Když místo rozkoše přijde bolest, nezbývá než radovánky rázně utnout. Lubrikační gel je klíčem k tomu, aby anální sex proběhl hladce a přinesl vám potěšení. Je také důležité vybrat ten správný, který bude vyhovovat jak vám, tak vašemu partnerovi.

  • Karolína

    Máte trošku větší pozadí? Nevadí, naopak, budete žít delší a šťastnější život
    Autor: shutterstock

    Je důležité vědět, že anální sex předtím, než se vyprázdníte, může mít za následek nečistoty. Koupelna, mýdlo a voda jsou v tomto případě vaši největší přátelé. Pokud možno si tedy dojděte nejdříve na toaletu, vyprázdněte se a pak bude vše v naprostém pořádku. Načasování má v tomto případě rozhodně pádný důvod.

Diskuse ke článku
.