Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pozor na dovolené! Kde se vám může sex pěkně prodražit?

  • Sex na pláži je ve většině zemí zakázaný!
    11. srpna 2015 | 06:00

    Horká krev proudí tělem a chuť na sex máme mnohem více než v zimě. Letní lásky, nezávazné flirty, ale vzrušení i pro zadané páry, aby to vyzkoušely jinde než v posteli. Na většině pláží je ovšem sex zakázaný, takže pozor.

  • Pokuty i vězení


    Nejvíce Čechů jezdí v létě do Chorvatska, o tom není vůbec pochyb. Pokud vás přepadne touha po romantice na pláži v této zemi, potom vězte, že když vás při tom načapají, bude vás to stát až sto eur, v krajním případě vězení na třicet dní. Také další atraktivní destinace, jako jsou Itálie nebo Řecko, mají sankce za sex na pláži. V první jmenované je to čtyři sta eur a až tři roky vězení a v druhé tři sta eur a dva roky za mřížemi. Snad nejvyšší pokutu dostanete ve Španělsku, osm tisíc eur je opravdu balík, to si raději objednejte luxusní hotelové apartmá.
    Autor: shutterstock

  • Kde z toho vyváznete levně


    Jedinou zemí, která milenecké páry souložící na plážích netrestá tak strašně, je Bulharsko. Bulharsko je velice oblíbenou a ne příliš drahou destinací, a pokud jste se rozhodli, že si vyplníte sen či fantazii o sexu na pláži, tohle je rozhodně to místo, kde vše zrealizovat. Bulharská policie vás totiž může maximálně pokárat a domluvit vám. Také Británie má pro podobné hrátky pochopení, trest vám hrozí jen v případě, že by na vás někdo podal žalobu za veřejné pohoršování.
    Autor: Shutterstock.com

  • Úskalí, která na vás čekají


    Písek je rozhodně jedním z nepřátel sexu na pláži. Dostane se úplně všude a dře! Vezměte si raději s sebou deku nebo rozložte pareo. Na kamenitých a skalnatých pobřežích zvolte raději jinou než klasickou polohu. A hlavně: musíte být rychlí a nenápadní… Zvlášť když jste podlehli vášni na pláži, kde je hlava na hlavě.
    Autor: shutterstock

  • Hmyz a jiná havěť


    Písek není jediným rizikem. Pláže se v některých zemích po setmění proměňují v divočinu plnou hmyzu a jiných potvůrek, které během dne odpočívají. Ať už se jedná o kousavý hmyz nebo ve vodě plovoucí medúzy, dávejte si pozor – na to, kam si leháte, a také zvažte, jestli je rozumné vrhnout se nazí do vln. Čelovku a repelent s sebou!
    Autor: shutterstock

  • Myslete na ochranu


    Náhodný sex s místním krasavcem může být příjemným zpestřením vaší dovolené. Letní románek, který vám pozvedne sebevědomí a na který možná budete vzpomínat do konce života. Aby ty vzpomínky byly jen pozitivní a nepřivezla jste si domů chorobu, jež bude mít nedejbože trvalé následky, myslete na ochranu. Kondom je vždy nutný! Ani největší naivky si přece nemohou myslet, že jsou právě ony ty první a jediné v životě tohohle krasavce. Takže pozor na to!
    Autor: Shutterstock.com

     

Diskuse ke článku
.