Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tyhle věci chlap, který vidí vaginu, vůbec neřeší!

  • Muž si nebude vaši vaginu prohlížet lupou a hledat nedostatky. O těch jsme přesvědčeny jen my. Obavy jsou zbytečné.
    4. srpna 2015 | 06:00

    My ženy jsme k tomu, jak vypadáme, občas přehnaně kritické. Snad vždycky na sobě při pohledu do zrcadla najdeme něco, s čím nejsme spokojené. Speciální kapitolou je pak vzhled naší vaginy a všeho, co s ní souvisí. Bohužel, existuje stále mnoho žen, které svou vaginu nemají rády. Muži přitom mají rádi snad všechny a většinou ani náznakem neřeší nic z toho, o čem tolik přemýšlíme.

  • Způsob, jakým si upravujeme chloupky


    Pubické chloupky a to, jakým způsobem je máte upravené, můžeme přirovnat k tomu, jak si upravují lidé trávník na zahradě před domem. Většinou je to kolemjdoucím jedno, dokud je vidět, že v tom domě někdo bydlí a nějakým způsobem se o zahradu stará. Nemusí být perfektní, hrůzu nahání jen zarostlá a strašidelně vyhlížející zahrada. 
    Autor: shutterstock

  • To, jak vagina vypadá


    Některé vaginy mají velké stydké pysky, jiné malé – stejně jako všechno ostatní na lidském těle, i vaginu příroda stvořila jako originál. Nemůžete tedy srovnávat, a přestože vám je jasné, že váš partner již viděl různé, a máte dojem, že zrovna ta vaše vypadá hrozně, vězte, že je to jen váš dojem. Všechny jsou totiž krásné.
    Autor: Shutterstock.com

  • Jakou má velikost


    Už v kámasútře jsou vaginy rozdělené podle velikosti, stejně tak jako penisy, takže rozdíly tu jistě jsou, ale chlapi to rozhodně neřeší. Pokud si sex užíváte a vše je tam dole v pořádku, potom si s tím, jakou má velikost, nemusíte lámat hlavu. Je-li naopak něco v nepořádku a sex není příjemným prožitkem, potom vyhledejte lékaře. Ovšem problém, pokud ho máte, nebude ve velikosti.
    Autor: Shutterstock.com

  • Jakou má barvu


    Stejně tak jako v předchozích bodech, i tady hraje roli příroda – to, jak vaši vaginu vytvořila, je originální. Vaginy jsou mnohdy přirovnávány ke květinám. Mají okvětní lístky a různé barvy a nikde není řečeno, která barva je správná, protože správné jsou všechny, a muži to dobře vědí.
    Autor: Shutterstock.com

  • To, jak je cítit


    Řekněme si to na rovinu: vagina má specifickou vůni, ano, představte si to, že pro muže je to vůně, ač vy o tom možná nejste přesvědčená. Některé mají silnější aroma, ale na tom není nic špatného. Pokud dodržujete pravidelnou hygienu, potom se nemáte čeho obávat.

    Autor: shutterstock
  • Jak mokrá je


    Pokud vám vzrušením vlhnou kalhotky a je to zásluhou mužů a toho, jak vás přitahují, potom se nemáte vůbec za co stydět, naopak. Muži budou nadšení a dmout se pýchou, že na vás takhle působí. Pokud máte orgasmy, při kterých dosahujete výstřiku, nepanikařte, muži to milují, naučte se to také.
    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.