Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

5 žen přiznalo: Tak tohle jsou chlapi schopni říct nám po sexu

  • Občas každá z nás natrefí na jedince druhého pohlaví, který je jako zlá noční můra
    1. srpna 2015 | 06:00

    Muži jsou mnohdy opravdu nevybíraví grázlíci bez kousku citu v těle! Aby nás dostali tam, kam chtějí, tedy do postele, jsou schopni slíbit nám, co nám na očích vidí, a moc dobře vědí, co na nás platí. Jenže to, co se pak odehraje, když konečně dojde na sex, je bohužel mnohdy hotová tragédie. Za hlášky, které vypustí z úst, by si zasloužili veřejně zlynčovat. 

  • Helena

    Měla jsem jednou sex s chlapem, který se během sexu vůbec nesnažil, aby mi ho jakýmkoliv způsobem zpříjemnil. Jediné, na co myslel, byl on sám. Nakonec, když se udělal, tak se svalil vedle mě na postel a prohlásil: „Vůbec mi nebude vadit, když se dokončíš sama.“ Byl to ten nejhezčí kluk, s jakým jsem kdy měla sex, ale byl to nejhorší sex, jaký jsem kdy zažila. Kdyby tam místo mě ležela nafukovací panna, tak by v tom nebyl velký rozdíl.

    Autor: shutterstoclk

  • Kamila

    Začala jsem se vídat s mužem, který měl být jen převozníkem poté, co se rozpadl můj vztah s člověkem, kterého jsem opravdu milovala. Vídali jsme se asi měsíc a zatím jsme spolu nic neměli. Byl hrozně milý a já jsem k němu začala něco cítit. Když mě tedy pozval na romantický víkend na venkov, tak jsem se nebránila. Na cestě tam už v autě bylo jasné, že jakmile dorazíme do cíle, hned na to skočíme. Tak se také stalo. Když byl hotov on, ne já, tak mi řekl: „Víš, že muži mají tendence po orgasmu utíkat, nemohou za to, mají to biologicky dané.“ Ani si nevybavuji, jak jsem na to reagovala. Nebylo ani velkým překvapením, když se po něm za měsíc slehla zem!
    Autor: profimedia.cz

  • Alice

    Byl to sex na jednu noc s cizincem. Poté, co jsme to spolu poprvé dělali, mi řekl: „Díky moc, můj kamarád Paul by s tebou chtěl mít sex také.“ Cestoval s kamarádem, klasičtí backpackeři. Nejdřív jsem si myslela, že si ze mě dělá legraci. Když jsem zjistila, že to myslí opravdu vážně a že mě nabídl také svému kamarádovi, byla jsem v šoku. Okamžitě jsem si sbalila saky paky a mazala z toho místa, co nejrychleji to šlo. Ráno měl ten drzoun ještě odvahu zavolat mi a chtěl odvoz na letiště. Řekla jsem mu, že na mě může počkat, ale v tom případě mu zcela jistě uletí letadlo, a praštila mu s tím. Naštěstí se už nikdy neozval.

    Autor: profimedia.cz

  • Hanka

    Nejstrašnější věc, kterou mi chlap kdy řekl v posteli, byla mířena na můj věk, a to mi v té době bylo teprve pětatřicet – takže žena na vrcholu nejen sexuálním. Ovšem v tomhle věku už všechny začínáme být na narážky na věk citlivé, a co teprve tehdy, když se odehrají hned po sexu! Jistý neomalenec mi tehdy řekl: „Jsi atraktivní ženská, zbývá ti ještě tak patnáct dobrých let.“ Co mu na tohle říct!

    Autor: shutterstock

  • Kateřina

    Několik týdnů nám u domu zdokonalovali zahradu a pracoval tam jeden zahradník, který se mi dost líbil. Pokaždé když jsem šla domů, tak se se mnou snažil dát do hovoru, ale já jsem se mu pořád nějak vyhýbala. Nakonec jsem si řekla, že už nejsem puberťačka, a pozvala jsem ho na kafe. Vyspala jsem se s ním hned. Obhajovala jsem se samozřejmě tím, že už spolu několik měsíců flirtujeme, takže je to v pořádku. Celé rande mi opakoval, jak jsem úžasná žena, že jediné, na co se každý den těší, je to, že mě uvidí. Říkala jsem si, že je to skvělé, že sdílíme stejné pocity. Ale při odchodu řekl: „Zavolej mi, až zase budeš potřebovat dát do kupy.“ Tak to mi málem upadla čelist. Mně bylo 46 a jemu 40, tohle byla situace, která se stává ve dvaceti, a já na to nebyla připravená. 

    Autor: shutterstock

     

     

Klíčová slova:  sex, příběhy, muži, hulvát, sprostá slova, drzost, trapas
Diskuse ke článku
.