Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexy dovednosti, kterým neodolá žádný muž: Naučte se je také

  • Rty a ústa dokážou poskytnout úžasné potěšení
    23. července 2015 | 06:00

    Jasně, líbat jste se naučila už v pubertě a do dnešních dnů jste se v této aktivitě jistě mnohonásobně zlepšila. Ústa jsou nesmírně šikovný nástroj, kterým můžete vaši drahou polovičku přivést k extázi. Od pusinkování přes jemné otírání rtů o ta správná místečka až po kousání nebo jemné okusování. Vaše ústa jsou schopna působit celou škálu různých vjemů. Máme pro vás pár triků, které ho přinutí myslet si: Jak to jenom dělá?

     

  • Nové erotogenní zóny


    Ucho je uzpůsobeno k tomu, aby zachytilo i ty nejjemnější vjemy. Pokud chcete, aby mu slastně naskočila husí kůže, pamatujte, že méně je lépe. Dejte rty asi centimetr od jeho ucha a jemně vzdychněte. Vzduch, který přitom vypustíte ze rtů, rozvibruje senzory. Potom vezměte ušní lalůček mezi rty a malinko zatahejte. Tímto pohybem se stimulují nervová zakončení uvnitř v uchu, o kterých ani netušil, že je má. Aktivují se zcela nepoznané erotogenní zóny, které vyšlou vlny slasti do celého těla.
    ..
    Autor: shutterstock

  • Citlivé prstíky


    Pokud vám přijde, že líbání rukou je zcela nezajímavé, zkuste to ještě jednou zvážit. Vezměte jeho ruku do svých a špičku jazyka položte přesně ke kořeni prstu. Pomaličku polehoučku začněte přejíždět jazykem po straně prstu až ke špičce. Okamžitě mu naskočí husí kůže, protože tato část prstu je velice citlivá – a stejně jako nervovým zakončením uvnitř ucha, i jí se nedostává dostatečné pozornosti.
    Dlaň je důležitá mapa vnitřních orgánů
    Autor: SHUTTERSTOCK.COM

  • Téměř nepatrný polibek


    Vášnivé a hluboké polibky jsou super, ale zkuste něco jiného. Jemně se dotýkejte jeho čela, tváří, brady. Mějte rty pokud možno co nejsušší a otírejte se jimi po celém povrchu jeho tváře. Ta je totiž, ač se to nezdá, pokryta jemnými chloupky, které tento pohyb dráždí, a tak ho příjemně lechtají. Romantické dráždění utuží pouto mezi milenci.
    ..
    Autor: shutterstock

  • Okusování krku


    Pokud chcete trochu nažhavit situaci a nastartovat vášeň, zaměřte se na krk. Zakloňte mu hlavu dozadu nebo do strany, tím se vám odkryje supersenzitivní část těla vedoucí od ušního lalůčku až k rameni. Střídejte jemná kousnutí s polibky, aby nikdy nevěděl, co ho právě čeká. Uvidíte, jak bude šílet!
    Sex ve sprše
    Autor: shutterstock

  • Jazykové tango


    Když už si myslel, že zažil všechno, tak se vytasíte s dalším esem v rukávu. Použijte spodní část jazyka. Je velice jemná a hodí se především k dráždění bradavek. Ženy je totiž mnohdy vynechávají a muži se trochu stydí přiznat, že je to tolik baví. Nervy mají ve zvyku znecitlivět, pokud se opakuje stále stejné dráždění. Když ale začnete střídat jemnou spodní část jazyka a hrubou vrchní, nebudou mít jeho bradavky klid!
    Sex
    Autor: shutterstock

  • Splašená stehýnka


    Pokud chcete ještě chvíli vašeho drahého napínat a dráždit a nechcete si to namířit rovnou k jeho klínu, potom se zaměřte na vnitřní stehna. O mužích se ženy mylně domnívají, že nemají rádi předehru. Každý to má jinak, ale takovémuhle laskání se nedá odolat. Začněte v podkolenní jamce tím nejjemnějším, motýlím polibkem a prolíbávejte si cestu nahoru, přičemž každý další polibek bude o něco silnější než ten předchozí. Pokud to vydržíte dělat dost dlouho, bude úplně šílet touhou a nedočkavostí.
    ..
    Autor: shutterstock

Diskuse ke článku
.