Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

6 překvapivých technik: Co dělat před sexem, aby vám zůstal věrný

  • Když budete s partnerem posilovat pouto mezi vámi, bude váš vztah šťastný
    21. července 2015 | 06:00

    Mazlení a objímání po sexu může fungovat jako zázrak, pokud chcete upevnit pouto mezi vámi a milovaným mužem. Ovšem nejen po sexu je čas na budování citových pout. Ta můžete posílit několika různými způsoby i před milováním. Možná vám některé praktiky budou připadat směšné, ale odborníci tvrdí, že fungují.

  • Hledění do očí


    Hluboký pohled jeden druhému do očí se prý nazývá soul-gazing, neboli upřený pohled do duše. Je to technika, která by měla mít velký vliv na váš vztah s partnerem. Než začne vaše milostné laškování, zastavte se na chvilku, sedněte si proti sobě, položte jeden druhému dlaň na srdce a zahleďte se navzájem do očí. Žádné chichotání, upřený pohled a zkuste synchronizovat dech. Stačí deset hlubokých nádechů a výdechů. Může to vypadat bláznivě, ale koncentrace jeden na druhého vám zajistí mnohem hlubší prožitek sexu.
    Autor: shutterstock

  • Pozitivní myšlenky


    Pokud zírání do očí není vaše parketa, zkuste pozitivní myšlení. Mozek nedokáže rozpoznat rozdíl mezi realitou a živou vzpomínkou, takže pokud se naladíte na okamžik, kdy jste byli absolutně šťastní a život odkapával jako kapky medu, budete si sex užívat tak, jako by to bylo v okamžicích vašeho zamilování. Pamatujte na to, že váš nejdůležitější sexuální orgán je v hlavě.
    Autor: shutterstock

  • Individuální meditace


    Pokud nejste nadšeni z představy společných meditačních technik, zkuste se uvolnit každý zvlášť. Během dne se na vás nahromadí spousta různých zátěží, kterých je třeba se zbavit. Ženy jsou od přírody schopné zvládat několik věcí najednou. Takže když dělají jednu věc, už v hlavě plánují co dál. Snažte se očistit mysl a soustředit se jen na daný okamžik. Bude pro vás mnohem jednodušší vcítit se do vašeho partnera a společný sex opravdu prožít a procítit.
    Autor: profimedia.cz

  • Prohlížení společných fotek


    Pokud jste spolu už nějaký čas, jistě máte společné fotografie, které vám připomínají šťastné okamžiky, které jste společně prožili. Prohlížením těchto obrázků si navodíte atmosféru pohody a posílí to ve vás lásku jednoho ke druhému, protože společně strávené chvíle pohody jsou jako lepidlo, které drží váš vztah pohromadě. Sex pro vás potom bude jako oslava vašeho společného soužití.
    Autor: shutterstock

  • Sexuální fantazie


    Občas v sexu příliš spěcháme a jdeme rovnou na věc. Někdy to není na škodu, ale pokud si chcete vybudovat pouto a posílit vztah, můžete zkusit před sexem trochu otevřenosti. Svěřovat se jeden druhému se svými sexuálními fantaziemi může být tou cestou. Mluvit o sexu je velice intimní a mnohdy pro spoustu lidí obtížné. Klidně se červenejte až za ušima, ale zkuste to. Je to vzrušující a velice osobní.
    Autor: profimedia.cz

  • Objímání


    Objímání není jen výsadou po sexu. Čím více se objímáte, aniž byste se soustředili na erotogenní zóny partnera, tím více se ve vás probouzejí cit a blízkost jednoho k druhému. Objímání totiž podněcuje mozek k vylučování oxytocinu, hormonu štěstí. Pokud se budete pravidelně objímat, uvidíte, že se budete cítit ve vztahu mnohem šťastnější a chuť na sex se rapidně zvýší.
    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.