Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Elektrostimulace? Extra silný orgasmus celým povrchem klitorisu!

  • Orgasmus, jaký jste ještě nezažila!
    9. července 2015 | 06:00

    Už jste v sexu vyzkoušela kdeco a stále prahnete po novém vzrušení? Vyzkoušejte elektrostimulaci. Mnohdy je přirovnávána k análnímu sexu, protože většina nezkušených se jí bojí a odmítá ji. Proto jsou tak důležité něžnost a opatrnost a nejlepší je zaučovat se se zkušeným partnerem. A nezapomeňte dodržovat pravidla bezpečnosti. Výsledek by ovšem měl stát za to!

  • Co je to elektrostimulace


    Elektrody slouží ke stimulaci pohlavních orgánů nebo je můžete použít na bradavky či prsní svaly. Nepředstavujte si elektrostimulaci jako ránu proudem, funguje spíše jako přístroj, který stimuluje svaly při cvičení, aby hubnutí bylo rychlejší. Na rozdíl od vibrátoru, který dráždí pouze vnější část klitorisu, elektrostimulací ho můžete zasáhnout celý. Klitoris totiž může mít délku až deset centimetrů. Váš orgasmus tak bude mnohonásobně silnější.
    Autor: shutterstock

  • Proč se do ní pouštět?


    Pokud vše děláte správně, je možné elektrody nastavit velice přesně a regulovat jejich výkon. Odvážnému štěstí přeje, ale nemusíte do všeho skákat po hlavě, stačí plynule přecházet od lehoučkého šimrání přes jemné brnění až po intenzivnější dráždění. Dají se používat také vnitřní elektrody, které poskytují nepoznaný pocit stahování svalů.
    Autor: shutterstock

  • Není to nebezpečné?


    Generátor vytváří napětí, na které stačí i pár tužkových baterií. Při správném použití a zdravé pokožce nezanechává stopy ani při vysokých výkonech, které využívají páry holdující BDSM technikám. Samozřejmě musíte být zdraví, netrpět například epileptickými záchvaty a nesmíte mít implantované přístroje jako kardiostimulátor a podobně.
    Autor: shutterstock

  • Jaká další pravidla dodržovat?


    Stejně jako u kterékoli jiné sexuální praktiky, musí i zde být ochota z obou stran. Pokud tedy nejste dostatečně odvážná nebo nedůvěřujete v tomto ohledu svému partnerovi, určitě pochopí, když odmítnete. Důležitou součástí je použití elektrogelu, který je k sehnání v sexshopech a lékárnách. Jako náhradu můžete použít i lubrikační gel na vodní bázi. Elektrody jsou totiž kovové a při kontaktu se suchou kůží můžete pociťovat pálení nebo štípání, použitím gelu tyto pocity zmizí.
    Autor: shutterstock

  • Kde seženete vše potřebné?

    Pokud jste začátečníci, zajděte do obchodu s erotickými pomůckami. Personál vám poradí. Počáteční investice pravděpodobně nepřekročí dva tisíce korun. V on-line obchodech hledejte například v sekci elektrosex. Můžete vybírat mezi sadami určenými pro intimní hrátky nebo si můžete koupit například tělové svorky určené k stimulaci bradavek či jiných částí těla.

    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.