Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Anální sex: 7 žen popsalo, jaké to bylo poprvé

  • Ženy se o análním sexu moc nebaví, přesto ho některé provozují
    13. února 2024 | 06:00

    Anální sex je disciplína, kterou některé ženy milují a která pro ně pak představuje pomyslnou třešničku na dortu, něco, čím si zpestřují sexuální potěšení, nebo tu je ta druhá skupina, pro kterou je anální sex něčím absolutně nemyslitelným, tabu, které nejsou schopny buď kvůli svému pocitu, nebo předchozí nepříjemné zkušenosti překročit. Pokud patříte ke skupince, která ještě váhá, možná vás budou zajímat názory žen, které už touto cestou prošly před vámi.

  • Helena

    Pokud máte zácpu nebo se jinak v tomto ohledu necítíte ve své kůži, tak budete mít pocit, jako když to na vás jde a už to nevydržíte a stane se katastrofa. Ale pokud nemáte žádné problémy, potom zažijete pocit euforie. Anální sex je jiný než normální, protože vám přijde, že je mnohem hlubší. Říká se, že pomáhá snáz dosáhnout orgasmu, v mém případě to ale neplatí.

    Autor: shutterstock

     

  • Klára

    Vždycky jsem se bála, že to bude bolet, ale spíš než bolestivé je to nepříjemné. Ale! Pro některé ženy je ten nepříjemný pocit tak velký, že se nedokážou vůbec uvolnit, a partner se tak dovnitř ani nedostane. Nejdůležitější je totiž to, aby se žena dokázala uvolnit. Jenže když víte, že se to má stát, tak jste ještě staženější než obvykle. Já musím říct, že anální sex úplně nemusím, ale můj přítel ho miluje, nijak mě nenutí, ale jednou za čas ho provádíme. Většinou jsem trošku piclá. Zjistila jsem, že mi to pomáhá uvolnit se.

    Autor: shutterstock

     

  • Denisa

    Není to nejhorší věc na světě, ale to není spousta věcí – jako třeba návštěva zubaře, tu taky přežijete, ale není vám to příjemné. Stejně tak to mám s análním sexem, prostě to není pro mě, nepřináší mi to potěšení.

    Autor: shutterstock

     

  • Linda

    Na střední škole jsem byla na análním sexu úplně závislá, myslím, že jsem měla víc análního sexu než normálního. Když je totiž provozován správně, a tím myslím, když vám ho tam chlap nevrazí bez varování jak hřebec v říji, dostanete se na příjemnou hranici bolesti a potěšení. Přijde vám, že váš partner má obrovský penis, mnohem větší než dřív, celou vás naplňuje. Když do vás vstupuje, máte pocit, že musíte zadržet dech, protože ve vás není místo, a že se do vás nevejde, ale když do vás pronikne, tak se začne slastný pocit šířit celým vaším tělem.

    Autor: Shutterstock.com

     

     

  • Petra

    Zkoušela jsem ho jen jednou v životě. Můj tehdejší kluk to hrozně chtěl, já jsem nebyla nadšená, ale nechala jsem se přesvědčit. Mám pocit, že nepoužil lubrikant, který je v tomto případě hodně potřeba, a proto mě to dost bolelo, přestože se moc daleko nedostal, protože jsem byla celá stažená. Možná to někdy vyzkouším znovu s tím správným partnerem, kterému budu hodně důvěřovat, ale není to na předních příčkách mého žebříčku.

     

    Autor: Shutterstock.com

     

  • Simona

    Existuje pouze jediná cesta k tomu, aby si ženská užila anální sex, a tou je partner, kterému důvěřuje a který ví, co dělá. Je potřeba, abyste to chtěli oba, použili hodně lubrikačního gelu a šli na to opravdu pomalu. Nejdřív začít třeba s prstem, tak jako v Padesáti odstínech šedi, potom se postupně propracovat přes anální kolíky a podobné hračky až k samotnému aktu. Je to strašně intenzivní a citlivá oblast, takže váš milenec musí být hodně jemný a opatrný. Také je třeba, aby naslouchal a komunikoval s vámi. Přece jen je řitní otvor určen k tomu, aby vylučoval, a ne přijímal, takže necitlivý přístup může být hodně bolestivý.

    Autor: crystaldelights.com

     

  • Jiřina

    Ze začátku je to trochu nepříjemné, ale hodně lubrikantu a pomalé pohyby tento pocit rychle vypudí a vystřídá ho příjemný tlak. Zjistila jsem, že mi dopomáhá k silnějším orgasmům, ale musím být drážděna současně v pochvě nebo na klitorisu. Také musím říct, že úhel, kterým penis vniká do těla, je opravdu důležitý. Pokud je moc ostrý, jsou průniky bolestivé.

    Autor: Shutterstock.com

Diskuse ke článku
.