Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sex na usmířenou! Které situace nejlépe vyřešíte v posteli?

  • Sex může pročistit ovzduší po hádce i zahnat nudu
    9. června 2015 | 06:00

    Možná mnohdy slýcháte názory kamarádek, které tvrdí, že sexem se nic nevyřeší. Samozřejmě to není zázračný lék na všechny problémy světa, ale jsou okamžiky, ve kterých je sex tím nejlepším řešením. Tedy alespoň ve vztazích mezi lidmi nebo zkrátka během soužití. Tentokrát nemáme na mysli soulož jako lék proti bolestem hlavy nebo menstruačním křečím. Zkrátka a dobře v některých situacích je nejlepší vsadit na milování. Tady je pár příkladů. 

  • 1. Když nemůžete usnout


    Převalujete se z boku na bok a je jasné, že spánek jen tak nepřijde. Místo zoufalých pokusů, které vás stejně dohánějí k nepříčetnosti, si raději dejte trochu tělocviku mezi peřinami. Příjemně vás to unaví a uvidíte, že spánek přijde, ani nebudete vědět jak.
    Autor: Shutterstock.com

  • 2. Když se snažíte zapomenout na hádku


    Už jste si to vyříkali, on se omluvil a vy jste mu odpustila. Myslela jste to vážně, ale stejně ve vás hlodá malý ďáblík, který by ho nejraději něčím praštil. Tak to udělejte, pěkně mu naplácejte! Jako předehra k milostným hrátkám se to již mnohdy osvědčilo. Po skvělém sexu nebude po chmurných myšlenkách ani památka.
    Autor: shutterstock

  • 3. Když máte v práci stres


    Důležitý projekt, na kterém pracujete, vám nedá spát. Ráda byste nechala veškeré myšlenky na práci v kanceláři a domů přicházela jako jiný člověk. Ale prezentace se blíží, a ať chcete, nebo ne, myšlenky vás v hlavě stále straší. Nejlepší úlevou od stresu je noc plná vášní, po pořádném orgasmu nebudete myslet už vůbec na nic!

    Autor: shutterstock

  • 4. Když jste neměla čas jít si zacvičit


    Přestože se ke cvičení občas musíte přemlouvat, když už se rozhoupete, jste na sebe pyšná a endorfiny vyplavené do organismu vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Někdy jsou ale dny, kdy to – i když byste ráda opak – pracovní vytížení nedovolí. Sex je ovšem také jistá forma sportovní aktivity a hormony štěstí při něm zaplavují krevní řečiště úplně stejně – možná ještě v mnohem větších vlnách.
    Autor: shutterstock

  • 5. Když se nudíte


    Nuda vede člověka k tomu, že občas dělá věci, které by za jiných okolností neudělal. Hlodá a vy potřebujete nějak vyplnit čas a vyhnat ji ze svého života. Místo toho, abyste si třeba ustřihla ofinu a pak toho hořce litovala, zkuste vymyslet kreativní způsob, jak svést svou drahou polovičku. Bude vás to bavit! Oba.
    Autor: Shutterstock.com

  • 6. Když potřebujete trochu povzbudit


    Volný víkend, ráno jste strávila nakupováním na farmářských trzích, po dobrém obědě se dostavila únava, ale vás ještě čekají další příjemné povinnosti a spánek by vás mohl spíš utlumit než povzbudit. Místo toho, abyste do sebe lila konve kávy, zkuste sex. Odpolední orgasmus vás příjemně povzbudí.
    Autor: shutterstock.com

  • 7. Když si zase koupíte nové prádlo


    Kraječky, jemné materiály, barvičky a mašličky. Která žena nemiluje krásné spodní prádlo. Máte ho doma v šuplíku už ale hotovou sbírku a další nové zrovna nepotřebujete. Kdo by ale odolal! Aby vás nehlodalo špatné svědomí z toho, že jste zase rozhazovala, oblékněte se do něj hned, jak přijdete domů, a připravte partnerovi pěkné překvapení. Taková investice se rozhodně vyplatila, ne? 

    Autor: shutterstock

  • 8. Když se nemůžete dohodnout, na jaký film se dívat


    Vy máte chuť na romantickou komedii, on by si dal raději akčňák. Handrkování a dohadování nebere konce a nemůžete se dopracovat ke kompromisu? Nejlepší bude, když se na film úplně vykašlete a raději přejdete na romantickou akci rovnou do ložnice!
    Autor: shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, problémy, řešení, orgasmus
Diskuse ke článku
.