Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tajné sexuální fantazie? Ženy vzrušuje sex s jinou ženou, kolegou i cizincem!

  • Mnoho ženských sexuálních fantazií nemá s romantikou nic společného
    2. června 2015 | 15:10

    Myslíte si, že zatímco muži mají hlavu plnou představ divokého sexu a netradičního milování, ženy se vždycky spokojí s tím, které proběhne potmě, a ještě navíc pod peřinou? Omyl. Výzkumy ukazují, že ženské sexuální fantazie si s mužskými nijak nezadají, což dokazují i ty, které jsme posbíraly v internetových diskusích i ve svém okolí. Nemusíte je uskutečnit, ale jak radí sexuoložka Hanka Fifková, klidně je zapojte do svých fantazií během vašeho poklidného domácího sexu.

  • Milování na mostě cestou z baru

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Nemůžu si pomoci, ale vzrušuje mě představa, že jsme s partnerem tak nedočkaví, že se milujeme někde venku – ne snad přímo na veřejnosti, nejde mi o diváky, ale spíše o to prostředí. Třeba cestou z baru někde opření o zábradlí mostu. Nebo večer v koutku parku, zatímco se mírně opilí vracíme z večírku s přáteli. Ale uznávám, že po něm se obvykle hned chci odebrat do koupelny a svalit do postele, což spolu moc nehraje."

    Petra, 30 let

  • Sex na kancelářském stole s kolegou

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Asi se toho nikdy nedopustím, ale hodně se mi líbí představa, že si to rozdávám s kolegou z firmy třeba po nějakém večírku nebo v případě, když náhodou zůstaneme dlouho v práci, nikde nikdo a venku se mezitím setmí. Nemám přitom na mysli nikoho konkrétního, jen mě vzrušuje pomyšlení na to, že přijde elegantně oblečený voňavý muž a začne mi rozepínat zip na krásných přiléhavých šatech tak, že za chvíli jsem nahá a pouze v lodičkách na podpatcích. Ale v reálu to asi nevyjde, většinou chodím v džínách a teniskách, zatímco muži ve firmě milují trička a kraťasy."

    Julie, 29 let

  • Chtěla bych zaučovat nějakého mladíka

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Rodiče mých studentů by z toho radost neměli, ale občas si představuju, že se miluju s některým z našich svěřenců. Nejde mi o nějaké děti, líbí se mi čerstvě dospělí mladí muži, kteří teprve sbírají své první sexuální zkušenosti. Jsem si jistá, že nikdy k ničemu nedojde, nejsem tak odvážná a chci, aby to zůstalo v rámci představ – ostatně mému příteli je 40 a rozhodně jsem s ním spokojená."

    Marika, 35 let

  • Líbí se mi představa milování se ženou

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Můj minulý přítel čas od času přišel s tím, zda nezkusíme trojku – byl dokonce ochotný nechat na mně, zda pozveme muže, nebo ženu, ale já jsem na to nikdy nekývla. Ale od té doby se mi v hlavě občas objeví představa něžného milování se ženou, ačkoli jinak si myslím, že jsem jen a jen na muže a ve skutečnosti bych lesbický vztah nechtěla. Ale jednou jsme se s kamarádkou opily, líbaly a hladily a bylo to hodně vzrušující, ale asi naštěstí jsme se toho pak obě lekly a nenechaly to zajít dál."

    Klára, 28 let

  • Rychlovka v kuchyni

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Moje sexuální fantazie nejsou nijak výjimečné, a snad proto se mi je daří naplňovat. Klasikou je třeba rychlé milování s manželem kdekoli po bytě – když třeba naše dvojčata odejdou do školy a my se oba zdržíme doma a pomilujeme se v kuchyni u linky nebo na pohovce v obýváku, aniž ze sebe sundáme oblečení."

    Michaela, 33 let

  • Chci, aby mě muž nečekaně překvapil

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Miluju, když mě muž překvapí a začne vyžadovat sex v situaci, kdy to tak trochu nečekám a můžu se mu chvíli naoko bránit. Můj přítel mě takhle poprvé svedl v autě a dodnes mě vzrušuje i pouhá vzpomínka na tenhle zážitek, protože se to stalo v tiché ulici kousek od domu mých rodičů, kde jsem tehdy bydlela. A já čekala, že si zase dáme sotva letmou pusu, protože jsme se znali asi měsíc a do té doby byl na můj vkus až moc nesmělý."

    Jana, 27 let

  • Tajně sním o sexu s někým neznámým

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Chtěla bych se milovat s mužem, o němž nic nevím a který by potom zase odešel a už nikdy by se mi neozval. V reálu se toho dost bojím, přece jen by to mohl být nějaký násilník nebo bych od něj mohla něco chytit, ale úplně vidím, jak se naše oči střetnou třeba v obchodě s oblečením, oba víme, co chceme, a za chvíli spolu odcházíme na hotel. Jednou se mi povedl podobný zážitek – vyspala jsem se s kamarádem svého známého, který si k naší partě přisedl večer v restauraci, věděla jsem, že se rozvádí a žije sám, takže jsem odešla k němu domů."

    Renata, 36 let

  • Jsem nepoučitelný romantik

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Jsem příšerný romantik a všichni mí muži si ze mě kvůli tomu vždycky utahovali, ale mě prostě láká představa, že mě muž nosí v náručí, dává mi růže, uvaří večeři a pak se se mnou miluje ve vaně obklopené svíčkami. Ale pokud vím, tahle představa je spíš děsí."

    Lucie, 31 let

  • Když sex, tak v přírodě

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    "Naživo by se mi to možná moc nelíbilo, ale představuju si romantiku někde v přírodě, kytara, oheň a my. Nebo nás prostě přepadne touha během pěšího výletu do hor a my se pomilujeme na břehu potoka a pak se vyhladovělí vydáme na oběd do horské chaty."

    Andrea, 24 let

Autor: red
Diskuse ke článku
.