Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

8 sexuálních tajemství, které muži chtějí, aby je ženy znaly a respektovaly!

  • Poznejte sexuální tajemství mužů.
    26. května 2015 | 06:00

    Myslíte si, že muži jsou páni tvorstva, kteří berou sex jako samozřejmost? Chyba! Většina z nich je v oblasti sexuality velmi citlivá, a občas dokonce i stydlivá. Zjistily jsme, která tajemství by ženy měly znát, aby muži byli při milování naprosto spokojení.

  • Chtějí slyšet chválu

    Muži mají se svou nahotou mnohem menší problém než ženy, ale přesto je dobré je občas pochválit
    Autor: shutterstock
    Muži jsou v mnoha ohledech týkajících se sexu rozdílní, ale stejně jako ženy touží po tom, aby je jejich protějšek při intimnostech chválil. Drobná pochvala jeho širokých ramen nebo vypracovaného břicha muže dokonale nastartuje k perfektnímu sexuálnímu výkonu. A samozřejmě tedy čas od času nezapomeňte na slova chvály k jeho výkonu samotnému. Ta muži milují ze všeho nejvíc!
  • Bojí se intimností

    Láska byl jadna velká legrace
    Autor: profimedia.cz
    Stejně jako ženy, i někteří muži jsou velmi stydliví. Raději se milují ve tmě, při orálním sexu jsou nervózní nebo se stydí za své tenké ruce nebo pivní pupík. Tito muži si ze všeho nejvíc přejí, aby v nich ženy neviděly sexuální mašiny a nespěchaly na ně. Každý z nich se pak časem "otrká" a stydlivost pomalu odezní.
  • Sex jim pomáhá

    Sex má jiný účinek na tělo ženy a na tělo muže
    Autor: profimedia.cz
    Snad každý muž zbožňuje, když ho zničehonic jeho partnerka svede. Stejně tak si ale užívají takzvaný plánovaný sex s příčinou. Třeba to, když má váš muž druhý den důležitou pracovní schůzku, ze které je nervózní, a vy mu slíbíte, že večer ho v posteli zbavíte myšlenek na práci. To chlapi přímo milují!
  • Nemají jen penis

    Nechte to na ženě.
    Autor: profimedia.cz
    Většina mužů si přeje, aby si jejich partnerka uvědomila, že na jejich těle jsou erotogenní zóny, na které ženy dost často zapomínají. Muži například milují, když je žena jemně šimrá a hladí na vnitřní straně stehen, na hrudi nebo na varlatech.
  • Mají své fantazie

    Nepodceňujte kvalitní předehru. Víme, jak ho dostanete do varu.
    Autor: Shutterstock
    Mužům se během sexu honí hlavou ty nejrůznější představy. Dokážou se myšlenkami přenést i s vámi na pustý ostrov nebo vás ve své mysli vyměnit za Megan Fox. Na jejich fantazie se jich ale nikdy nevyptávejte. Nechte je žít si svůj imaginární sexuální život.
  • Mluvení je baví

    Homosexuál Lukáš si ve svých devětadvaceti letech vyzkoušel poprvé sex s ženou.
    Autor: Shutterstock.com
    Mluvení během sexu může být pro někoho tabu, muži to ale ocení. Líbí se jim, když žena během milování řekne, co se jí líbí, nebo svému partnerovi šeptá do ucha lechtivá slova. Muže to nejen vzrušuje, ale také se s vámi během sexu rozhodně nikdy nebudou nudit.
  • Chtějí upřímnost

    Muže si můžete snadno omotat kolem prstu
    Autor: profimedia.cz
    Muži sice milují, když je po sexu vychválíme až do nebes, ale nemusí to být za každou cenu. Než abychom jim po průměrném sexuálním výkonu mazaly med kolem pusy, budou radši, když jim upřímně řekneme, co by příště mohli vylepšit, kam sahat víc, kam zase méně a podobně. Zkrátka si přejí, abychom s nimi jednaly na rovinu.
  • Střídání rolí

    Co v posteli platí na vašeho partnera? Napoví náš erotický horoskop.
    Autor: profimedia.cz
    Aby sex neupadl ve stereotyp, stačí jen střídat role dominantní ženy a nevinné dívky. Muži milují, když vás mohou ovládat, ale zároveň je baví převtělit se do role ovládaného. Jednou převezměte iniciativu vy, podruhé zase přenechte žezlo jemu!

Autor: red
Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, muž, žena, partner, znalosti sexu
Diskuse ke článku
.