Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 druhů sexu, které byste rozhodně měla vyzkoušet!

  • Seberte odvahu a trochu se odvažte
    23. května 2015 | 06:00

    Existují různé druhy sexu, poloh i nevšedních míst, díky kterým si dokonale zpestříte svůj sexuální život s partnerem. Seberte odvahu a trochu se odvažte, uvidíte, že nebudete litovat. Poradíme vám, co určitě musíte vyzkoušet!

  • Sex bez zábran

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Je úplně jedno, jak k tomu dojde. Možná to bude ve vaší ložnici nebo na dovolené u moře na pláži. Ale až se ve vás probudí vášeň, o které jste dosud ani netušila, rozhodně se nesnažte ji potlačit. Když dostanete chuť vyzkoušet něco nového, na co jste zatím neměla odvahu, je čas do toho jít, ať už se jedná o sexuální hračky, anální sex nebo třeba sledování porna během milování.
  • Sex na usmířenou

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Některé banální spory, které ve vztazích vedeme, jsou opravdu zbytečné. Ale vášeň, kterou do nich vkládáme, se může snadno změnit v sexuální napětí. Po úžasném sexu si pak ani jeden nevzpomeneme, kvůli čemu jsme se vlastně do hádky pustili.
  • Ranní sex, kvůli kterému nestíháte

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Ráno vám zazvoní budík, ale vám se nechce vstávat, a tak se přitulíte ke svému miláčkovi a ještě chvilku odpočíváte. Takové nevinné ranní mazlení se ale může proměnit ve vášnivý sex, díky kterému budete mít celý den dobrou náladu. Možná kvůli tomu přijdete i pozdě do práce, ale bude to stát za to!
  • Sex na rozloučenou

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    K rozchodu nemusí nutně dojít jen za dramatických okolností, někdy si jednoduše s partnerem uvědomíte, že už váš vztah zkrátka nefunguje. Je to sice smutné, ale život nekončí. Rozlučte se společně sexem, který si oba užijete. Bude totiž plný emocí a vášní, a to z něj udělá nezapomenutelný zážitek.
  • Sex, při kterém nebudete brát ohledy na sousedy

     

    ...
    Autor: shutterstock.com
    ...
    Autor: shutterstock.com
    Bydlíte v paneláku, kde se přes papírové stěny denně dozvídáte víc, než byste chtěla? Každý vášnivý večer s partnerem se snažíte být jako myšky a kolikrát je to opravdu nadlidský výkon? Možná byste měla zkusit právě tenhle druh sexu a prostě se odvázat. Tlouct do stěn, pokud to tak cítíte, nezacpávat si pusu polštářem a netlumit výkřiky plné vášně, prostě si to užijte a sousedi ať si o tom myslí své, je to přece úplně přirozená věc!
  • Sex ve sprše

     

    ...
    Autor: shutterstock
    Šel se váš partner po náročném dnu v práci osprchovat? Přepadněte ho nahá ve sprše a užijte si divoké vodní hrátky. Po dosažení vrcholu se ještě navzájem umyjte a mazlete se u toho. Uvidíte, že jakmile to jednou vyzkoušíte, budete po tom vy a váš partner toužit pořád.

Autor: red
Diskuse ke článku
.