Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

4 snadné triky, jak zvětšit velikost jeho penisu

Velikost penisu můžete ovlivnit použitím několika správných triků
12. května 2015 | 12:00

Muži jsou extrémně závislí na svém penisu. Pokud ho nemají dostatečně vzrostlý, v poměru k ostatním mužům, které kdy viděli nahé, mají z toho trochu komplexy. Také pro vás samotné to občas může být ne zcela vyhovující a chtěla byste ho jen malinko zvětšit. Máme pro vás čtyři snadné triky, jak to udělat, aby se zdálo – nejen jemu, ale také vám – že se mu penis zvětšil.

Zvyšte teplotu

Velikost penisu závisí na množství krve, které v něm proudí, a také na jeho tvrdosti. Jinými slovy – čím je vzrušenější, tím víc se mu zdá, že je větší. Pokud doma máte partnera, který to možná nechce přiznat, ale má pochybnosti o dostatečné velikosti svého mužného nástroje, buďte trpělivá a zaměřte se hodně na předehru. Orální stimulace je jednou z nejlepších technik, jak dosáhnout maximálního vzrušení.

Stahujte svaly

Existuje jednoduché cvičení, kterým si můžete posílit svaly ve vagině. Zkuste jednoduché stahování a zatahování svalů pánevního dna (jako byste zadržovala močení a zase ho uvolňovala). Dobré je také používat Venušiny kuličky. Když budete mít natrénováno, stahujte během sexu svaly kolem jeho penisu. Uvidíte, že to bude mít velký ohlas a sex se stane ještě příjemnějším i pro vás. 

Masturbační dieta

Pokud se muž vzdá na chvíli své oblíbené činnosti a přestane masturbovat, během pár dní bude tak nabitý, že se bude zdát, že je větší než kdy jindy. Nechcete-li ranit mužovu pýchu, možná bude trochu složité vysvětlit mu, proč chcete, aby s masturbováním přestal. Jestliže ale máte dostatečně otevřený vztah, můžete jen tak mimochodem prohodit: „Wow, dneska jsi nějaký větší, nebude to tím, žes už pár dní neotevřel svůj program na laptopu? To se mi moc líbí."

Přizvěte si pomocníka

Nemyslíme, že je třeba hned zvát jiného muže s větším penisem! Upřímně, málokterý vztah by to unesl. Na trhu s erotickými hračkami najdete velice zajímavé pomocníky, kteří můžou zastat stejnou roli. Penis doplňte vibrátorem, jenž pak simuluje mnohem plnější pocit, a vibrace vás příjemně rozkmitají. 

TIP NA VIDEO: Jak mít jasno ještě dřív, než se svlékne?

Video se připravuje ...
Pornoherečka radí: Jak poznat velikost penisu dřív, než se svlékne. • VIDEO: BPŽ