Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Šokující! Láska až za hrob aneb robertek s popelem mrtvého partnera

28. dubna 2015 | 11:54

Možná si myslíte, že si z vás děláme legraci, a to pěkně zvrácenou, ale mýlíte se. Holandský designér Mark Sturkenboom se rozhodl změnit tabuizované spojení sexu a smrti. Součástí jednoho z jeho projektů je skleněný robertek, do kterého zabudoval zásobník, do něhož můžete uložit popel svého mrtvého partnera, aby vám i nadále zůstal intimně nablízku.

Projekt se jmenuje 21 gramů, protože přesně tolik by měla vážit duše člověka. Zároveň je to množství popela, které se vejde do této podivné sexuální hračky. Ta je součástí celého „balíčku“, který má sloužit k tomu, abyste si mohly do posledního detailu doladit atmosféru s drahým zesnulým.

Krabice s příslušenstvím obsahuje zásobník na parfém s difuzérem, ten by měl obsahovat oblíbenou vůni, již zesnulý používal. Držáček na snubní prsten. Dále pak můžete napojit box na iPhone a zabudované repráčky vám budou přehrávat vaši oblíbenou hudbu na navození romantické atmosféry. Truhlička je na zámek, ke kterému je klíč na řetízku, aby se dal nosit jako šperk na krku.

Sexuální hračka, která mnoho lidí zřejmě pohorší.
Autor: Mark Sturkenboom

Holandský designér se nechal slyšet, že mu nápad na tuto poněkud bizarní záležitost vnukla jistá důchodkyně, které chodil často domů pomáhat. Ta měla na stole urnu s popelem svého zesnulého manžela a vždy o něm láskyplně hovořila. Chtěl tedy navrhnout něco, co pomůže lidem, kteří ztratí svého milovaného, překlenout prázdnotu a ztracené intimní pouto. Proto to není pouze sexuální pomůcka, ale je to balíček s ostatním příslušenstvím, které má navodit sentimentální náladu.