Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

6 věcí, které se honí hlavou každé ženě při prvním sexu po porodu

  • Začít po porodu znovu se sexem může být pro některé ženy docela oříšek.
    9. dubna 2015 | 06:00

    Připadáte si zase jako puberťačka, která má před sebou své poprvé, ovšem tentokrát je to ještě o maličko víc nepříjemné, protože už nejste nezkušená holčička. Uběhlo šestinedělí a pro vašeho partnera to trvalo celou věčnost. Je úplně normální být nervózní, vzrušená, vyděšená, nadržená nebo úplně vyšilovat, když přijde ten čas se opět pomilovat. Tohle je několik myšlenek, které ve stejném okamžiku probíhají hlavou všem ženám.

  • Jakže to bylo?


    Je dost možné, že vy a váš partner jste nikdy neměli takhle dlouhou mezeru ve vašem společném milostném životě. Není tedy divu, že vám připadá, jako byste úplně zapomněla, jak se to vlastně dělá. Navíc máte  obrovský spánkový deficit, že si stěží pamatujete PIN ke své kreditní kartě, a tu používáte mnohem častěji. Nebojte, je to jako jízda na kole! Nezapomíná se!
    Autor: shutterstock.com

  • To světlo raději necháme zhasnuté


    Celých devět měsíců ve vás rostl nový život, a to zanechalo značné stopy na vašem těle. Ano, celý svět to chápe, ale vy se na sebe díváte a vůbec se vám nelíbí, co vidíte. Vzpamatujte se, to tělo zaslouží obdiv, vždyť jste přivedla na svět toho krásného malého tvorečka, a tomu se říká zázrak! Podívejte se na sebe, pochvalte se a zapomeňte na komplexy!
    Autor: shutterstock

  • Ne, určitě mu moje břicho připadá odporné


    Děláte si legraci? Vašemu chlapovi se nově nabité křivky vašeho těla rozhodně neoškliví, naopak. Většího bříška si totiž nevšimne, má oči pro jinou tělesnou partii, která vám díky těhotenství a kojení značně narostla. Samozřejmě, je nadšený z vašich prsou a hlavně – konečně se dočkal a máte sex. Jemu se v hlavě honí úplně jiné myšlenky, než je vaše trochu větší bříško.
    Autor: shutterstock

  • Ježiš, tam dole se to všechno nějak roztáhlo


    Nezapomínejte, že vám nedávno tím stejným otvorem prolezla hlavička velikosti menšího melounu. Samozřejmě že se to tam dole tím pádem trochu roztáhlo, ale nebojte, ono se to zase vrátí zpět. Neznamená to, že už si nikdy neužijete sex, jen musíte být chvilku trpělivá. Vaše vagina není zničená, jen je chvilkově v rekonstrukci.
    Autor: profimedia.cz

  • Trošku to urychleme, potřebuju se dneska vyspat


    Je to skvělé, jste zpět ve hře a konečně máte zase sex. Jenže už týdny jste se nevyspala, protože ten malý vřískající ďábel vám nedal spát a kdo ví, jak to dopadne dneska. Neslyšíte ho náhodou právě teď? Rozporuplný pocit, kdy jste nadšená, že si po tak dlouhé odmlce můžete užívat milostného laskání, střídá pocit absolutního vyčerpání a vy jen doufáte, že se vám podaří vyspat se aspoň tři hodiny v kuse, než vás probudí plačící potomstvo.
    Autor: shutterstock.com

  • Na prsa nesahat


    Je to ironie osudu, protože to jsou zrovna ty partie, které vám díky těhotenství tak krásně narostly, ale za posledních šest týdnů byly vaše přednosti pokousány, cucány, tahány a celkově se k nim ten malý človíček chová jako k non-stop restauraci. Vaše prsa v posledních týdnech tedy rozhodně netrpěla nepozorností a další mačkání a tahání už nemají zapotřebí nehledě na to, že z nich vytéká mléko, a to vám vůbec nepřijde sexy.
    Autor: Shutterstock.com

     

Klíčová slova:  sex, porod, po porodu, poprvé, myšlenka
Diskuse ke článku
.