Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

5 nepřátel ženského orgasmu. Tomuhle se vyhněte!

  • Orgasmus u žen je občas složitá záležitost.
    22. dubna 2023 | 06:00

    Přestože vás váš partner přitahuje a v posteli vám to spolu klape, neumíte se dopracovat k vrcholu. Příčinu hledáte v sobě a možná jste se již odsoudila na život bez orgasmu. Ale nemusí to tak být. Schopnost dosáhnout orgasmu totiž ovlivňuje mnoho věcí, které s ním na první pohled nesouvisejí. Prozradíme vám, v čem může být problém.

  • Sexy spodní prádlo

    Pokud nechceme, aby nám v kalhotách byly vidět obrysy spodního prádla, dáme si pod ně tanga. Sexy kalhotky nosíme i tehdy, když chceme potěšit svého miláčka a nastartovat ho na vášnivou noc. Právě tento typ spodního prádla může způsobit, že partner si ji dosyta užije, a vy zůstanete nasucho. Tanga a stahující spodní prádlo totiž omezují průtok krve do pohlavních orgánů, a to způsobuje problémy s dosahováním orgasmu.

    Autor: Shutterstock.com

     

    VIDEO: Nejsi v tom sama: Se sex expertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu...

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub

  • Slabé vaginální svaly

    Pokud nejste fanynkou cvičení a nemáte dostatek pohybu, pravděpodobně vaše vaginální svaly nejsou v takové formě, jak byste k dosažení orgasmu potřebovala. Nejjednodušším, ale zato velmi účinným způsobem, jak tyto svaly posilovat, jsou Kegelovy cviky. Stačí, abyste třikrát denně potřicetkrát napínaly a uvolňovaly svaly, které používáme ke spuštění či zastavení moči. Intenzitu a délku napnutí zvolte samy. Výsledek oceníte nejen vy, ale i váš partner.

    Autor: shutterstock

  • Nepravidelný sex

    Máte sex jen jednou do měsíce, nebo dokonce méně? I to může být důvod, proč je pro vás dosažení orgasmu tak náročné. Aby byly vaše svaly správně posíleny a abyste si udržela sexuální touhu, měla byste se milovat minimálně třikrát do týdne.

    Autor: shutterstock

     

  • Nadváha a obezita

    I kila navíc mohou být důvodem, proč si nemůžete sex užít se vším, co k němu patří. Zkuste ze své stravy vyloučit sladkosti, pečivo a vysokokalorická jídla. Jezte nejpozději tři hodiny před sexem, a orgasmu tak dosáhnete snáz. Vyzkoušejte i přírodní afrodiziaka, která vaši sexuální touhu ještě více podpoří.

    Autor: Shutterstock.com

     

  • Alkohol a kouření

    Alkohol zvyšuje aktivitu pohlavních hormonů, ale snižuje citlivost erotogenních zón. A to je důvod, proč je v podroušeném stavu dosáhnout orgasmu mnohem těžší než obvykle. Pokud k tomu přidáte kouření, se slastným vyvrcholením se můžete rozloučit. Nikotin totiž nepříznivě ovlivňuje sliznice, a tak má kouření negativní důsledky pro náš sexuální život.

     

Klíčová slova:  sex, orgasmus, nepřítel, žena, vyhnout
Diskuse ke článku
.