Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

50 odstínů Disney: Slavné princezny a jejich nápadníci jako Christian a Ana

18. února 2015 | 14:30

Film Padesát odstínů šedi se dle očekávání stal naprostým kasovním trhákem a vyprodal kinosály po celém světě. Podobně populární je také trend měnit Disneyho princezny a pomocí grafických programů je upravit tak, jak by vypadaly, kdyby měly například realistický pas, vlasy nebo oči. Proč tedy tyto dva fenomény nespojit? Podívejte se, jak by Disneyho hrdinky vypadaly, kdyby si střihly roli v Padesáti odstínech šedi.

 

Někdo by možná mohl namítnout, že je nevkusné spojovat hrdinky dětských filmů s lechtivými scénami z filmu pro dospělé, avšak internet se nebojí ničeho a používat Disneyho princezny v nejrůznějších situacích je v poslední době velmi populární.

Kreslené princezny se tak prostřednictvím magazínu Cosmopolitan dostaly i do scén z knihy, které byly pro film"už moc", jako je například uvázání na dřevěný kříž, aplikace Venušiných kuliček před tím, než se Christian s Anou vydají na společenskou událost, nebo bouřlivě diskutovaná scéna, ve které Christian Anastasii vytáhne menstruační tampon, aby se mohli milovat.

Ana
Autor: reprofoto cosmopolitan.com

Ať už jste fanoušky Padesáti odstínů šedi nebo ne, nedá se popřít, že tento příběh o něžné panně a charizmatickém miliardáři uchvátil ženy po celém světě. Velmi pravděpodobně ne proto, že by chtěly být po nocích svazovány, ale protože i v dospělé ženě je kousek malé princezny, která na pohádky prostě nedá dopustit.

Líbí se vám obrázky Disneyho princezen v rolích Anastasie z Padesáti odstínů šedi? Prohlédněte si je v naší fotogalerii.

Autor: brig