Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Podívejte se, jak sexuální koučka vyučuje vaginální kung-fu

7. února 2015 | 14:00

Kim Anami je žena, která cestuje po celém světě a dělá ženám osvětu v oblasti vaginálních svalů. Na svém Instagramu ukazuje fotografie, na kterých zvedá vaginou různé objekty, podle toho, v které zemi se zrovna nachází. Naleznete tam tedy například surfové prkno nebo exotické ovoce. Kim tvrdí, že čím silnější budou vaše vaginální svaly, tím zázračnější bude i váš orgasmus.

„K posílení svalů potřebujete aspoň minimální závaží,“ tvrdí Kim, která se nechystá pokořit světový rekord, ale je přesvědčená, že silné poševní svalstvo přináší ženám mnoho benefitů. Vyrazila proto na světové turné a všude, kam přijede, vzdělává lidi hravým a možná i trochu provokativním způsobem o umění zvaném vaginální kung-fu.

Anami tvrdí, že zvedání závaží vaginálním svalstvem je způsob starodávného taoistického umění. „Ve starodávném taoistickém umění sexuálních cvičení, kde sex byl považován za lék a cestu k osvícení, bylo zvedání závaží svaly pánevního dna základní částí pravidelného rituálu,“ vysvětluje Kim.

Cílem této ženy, která se živí jako sexkoučka, je pomoci ženám zlepšit jejich sexuální život a vysvětlit jim, že na posílení svalstva pánevního dna je potřeba víc než jen cviky na zemi. Jak na to? Neklaďte si hned velké cíle, musíte začít postupně. Kim si například do vaginy vkládá jadeitové vejce, na které posléze zavěšuje těžší objekty. Vy můžete pro začátek začít například s Venušinými kuličkami.

Možná jste už někdy viděly video ukazující ženy, které dokážou střílet pomocí vaginálních svalů ping-pongové míčky. Kim tvrdí, že to není dovednost, kterou dokážou pouze dívky v Thajsku, ale potenciál má každá žena. Díky vytrénovaným svalům ve vagině prostě naleznete zcela nové sexuální triky a praktiky.

Kim se také podílela na vtipném videu, které popisuje deset důvodů, proč je pro ženy dobré posílit svaly pánevního dna.