Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vagina téhle Češky byla předlohou k hračce na sex! Podívejte se na video

31. ledna 2015 | 14:00

Čím vším se Češi ještě neproslaví! Na trhu se objevila novinka v sexuálním průmyslu, která je velmi úzce spjata s erotickou modelkou českého původu, jejíž umělecké jméno zní Eufrat Mai. Ta totiž zapůjčila svou vaginu k modelaci osobního sex trenažéru, který se mezi muži těší velké oblibě.

Společnost Flashlight začala vyrábět hračku, která by měla pomoci mužům zlepšit jejich sexuální výkon. Slibuje vytrénovat erekci a pomoci mužům, kteří trpí předčasnou ejakulací, prodloužit sexuální akt na maximum.

Pomůcka vypadá opravdu trochu jako baterka. Ve zlatém obalu se nachází výplň vyrobená z materiálů, které dokonale imitují vaginu. Tvar jí dala právě Eufrat Mai, podle jejíhož přirození bylo dráždítko vymodelováno. Eufrat se dokonce přijela podívat do továrny, kde se hračka vyrábí, aby si pořádně prohlédla, jak výsledné dílo dopadlo.

„Otec mi jednou řekl: Vy ženy máte dar od boha, a tím je vagina, ta z vás dělá hvězdy,“ svěřila se modelka ve videu, na kterém je zachycena její návštěva v továrně. S otcovým výrokem plně souhlasí. A nyní, když společnost distribuuje její vaginu po celém světě v mnohatisícových nákladech, bude její konto vesele stoupat.

Eufrat Mai
Autor: facebook

„Je to trochu divná představa, že muži všude na světě mohou masturbovat s mojí vaginou,“ prozradila také modelka. Když svou umělou vaginu držela poprvé v ruce, pochvalovala si materiál a smála se tomu, že je divné dívat se na svou vaginu ze zcela jiného úhlu, než je zvyklá. Došlo také k situaci, kdy se manažer továrny přiznal, že již vaginu vyzkoušel, a tím tak přivedl mírně do rozpaků sebe i Eufrat.

Modelka na konci prohlídky továrny, kde se s ní všichni fotili, prohlásila: „Doufám, že budu moci předat svým dětem přesně to, co předali moji rodiče mně. Chci, aby věděly, že sex je přirozená věc, za kterou se nemusíme stydět.“