Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Víte, jaké věci se mužům honí hlavou při sexu s vámi?

  • Muži myslí během milování třeba na to, že se měli pořádně osprchovat. Nebo se snaží přivolat si nějakou asexuální představu, aby vydrželi milování co nejdéle.
    24. ledna 2015 | 14:00

    Říká se, že muži mají mozek schovaný v poklopci, a tudíž by se dalo usuzovat, že jejich mozková aktivita není nijak valná. To samozřejmě není pravda, mužský mozek je stejně funkční jako ten náš a pracuje na plné obrátky. Tedy alespoň velkou část dne, i když občas máme pocit, že jediné, co se jim honí hlavou, je: něco jako „prsa, prsa, prsa..." Během sexu toho samozřejmě mnoho nevymyslí, soustředí se na výkon, ale tohle hlavou proběhlo určitě každému chlápkovi.

  • Sakryš, zapomněl jsem se vysprchovat!


    Občas i přes veškerý dobrý úmysl se chlapi před rande nestačí vysprchovat. Buď vše stíhali tak akorát, nebo se cestou do koupelny začali zaobírat něčím jiným, absolutně ztratili pojem o čase, a pak už bylo zkrátka pozdě. Nás může jen uklidnit, že některé to opravdu mrzí, proběhne jim to hlavou, a možná se dokonce trochu zastydí, když se schyluje k sexu.
    Autor: Shutterstock.com

  • Bože, ty jsou nádherný!


    Pro muže jsou nejkrásnější ta prsa, která jsou právě v ten inkriminovaný moment přímo před nimi a pokud možno úplně nahá. V ten moment jste jeho bohyně a rozhodně nemusíte moc řešit, že vaše prsa nejsou tak úplně dokonalá. 
    Autor: Shutterstock.com

  • Tohle si musím zapamatovat na později


    I když právě v tenhle okamžik jste mu plně k dispozici, nastávají v životě muže okamžiky, kdy si musí pomoci sám a rád si při tom vybavuje obrázky, které se mu líbily a vzrušovaly ho. V rámci masturbace si tak v hlavě pouští slide show momentů, které si přesně tímhle způsobem uložil do své soukromé databáze mezi záhyby šedé kůry mozkové.
    Autor: shutterstock

  • V mládí jsem se učil hrobařem…


    Tenhle nebo nějaký jiný, absolutně asexuální song, který si muž přehrává v hlavě a který mu pomáhá oddálit vyvrcholení. Ovšem tady je to dost individuální, protože každému přijde asexuální něco jiného. Kamarádka mi říkala, že jejímu známému pomáhalo, když si představil fotbalistu Karla Poborského.
    Autor: shutterstock

  • Buď cool a v klidu!


    Všechny milostné scény na filmových plátnech, které ženy tolik hltají, se chlapům zhmotní před očima a snaží se uklidnit hormony a být těmi nejlepšími svůdci. Stejně jako Patrick Swayze v Duchovi nebo ten samý herec v Hříšném tanci. Ten se taky neválel na zádech a nebojoval s ponožkami o důstojnost.
    Autor: profimedia.cz


  • To by mě zajímalo, jestli by se zlobila, kdybych jí...


    Každý chlap má nějakou svoji libůstku, která mu dělá dobře, ale není třeba z těch, které jsou na běžném sexuálním menu. Možná cítí nespoutanou touhu pořádně vás poplácat po zadečku nebo by vám chtěl svázat ruce. Nechce vás ale vyděsit, pokud se znáte teprve krátce, takže si to mnohdy nechá pro sebe.
    Autor: shutterstoclk

  • Kde se tohle naučila?!


    Chlapi na rozdíl od nás nejsou v tomto ohledu tak plaší, a proto se nemusíte bát vytáhnout pár es z rukávu. Pokud bude překvapen, tak většinou mile. Jestliže s tím najednou přijdete, aniž by tušil, že jste něčeho podobného schopná nebo že máte takové věci ráda, bude rozhodně potěšen, že může být součástí vašeho sexuálního experimentu.
    Autor: shutterstock

  • Byl to orgasmus?


    Pokud vyvrcholí muž, je to většinou dost jasné, ovšem některé ženy nejsou ve svých projevech dostatečně čitelné, takže jsou muži občas zmatení. Touží po tom, vidět váš orgasmus, ale pokud se ještě tolik neznáte a on neví, jak to zrovna u vás vypadá, pak se na něj nemůžete zlobit, však to jednou pozná.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  sex, orgasmus, myšlenka, hlava, muž
Diskuse ke článku
.