Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nejpodivnější sexuální hračka naučí váš zadek pískat

Ten, kdo vymyslel tuto pomůcku, měl zřejmě opravdu velký smysl pro humor.
8. ledna 2015 | 14:00

Tento úlovek z internetového rybníku je opravdu k popukání. Nic jiného než smát se snad člověk ani nemůže. Říkám si občas jak na podobné vynálezy lidé přicházejí, a když už někdo něco podobného vymyslí, jak někoho přesvědčí o tom, že je to tak skvělý nápad, aby do jeho výroby investoval?

Anální sex jsme na těchto stránkách již mnohokrát probírali a sexuální hračky už nejspíše také nikoho nepohoršují. Anální kolík, pravda, nepatří k těm nejtradičnějším, které si do své sbírky pořídíte jako první. V každém případě na něm není nic podivného.

Dráždění řitního otvoru shledává příjemným i mnoho žen a anální kolíky se prodávají v různých provedeních. Existují dokonce vibrační. Upozornění pro neznalé: anální kolík se od vibrátoru liší především tím, že je na konci zploštělý, aby se zabránilo jeho proniknutí dále do konečníku. Ten totiž, na rozdíl od vaginy, nemá zakončení, a kolík by tak mohl putovat dále do střev.

Rektální flétna
Autor: facebook

Na internetu jsme narazili na výrobek, který má jednu zvláštnost. Uvnitř kolíku je zabudován vzduchový píst, který podle toho, jak stahujete svaly, vyluzuje melodie jako hudební nástroj. Dostal podle toho také pojmenování: rektální flétna. Pokud vám tedy přišel běžný sex nudný a postrádáte zvukovou kulisu, váš problém je vyřešen. Teď si konečně během sexu můžete trochu zamuzicírovat. Pokud tedy dříve nepuknete smíchy.