Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Muži přiznali, o co se bojí si v posteli říct

  • Jsou věci, na které se neodváží zeptat ani ten největší borec
    6. prosince 2014 | 14:00

    Myslíte si, že máte doma divocha, protože váš sexuální život je tak pestrý, že si vůbec na nic nemůžete stěžovat, a máte dojem, že víte o všech jeho tajných choutkách. Jenže pozor, jsou jistá přání, která ani někteří z nejodvážnějších mužů nedokážou vyslovit –  nebo jen s velkými obtížemi. Možná bychom se mohli zamyslet nad tím, jak být i za dveřmi ložnice ještě otevřenější.

  • Daniel


    Celý život toužím po grupáči, myslím si, že by to mohla být velká zábava. Doposud jsem ale nepotkal žádnou dívku, které bych to byl ochoten přiznat. Možná kdybych se hodně opil, tak by to ze mě dostala.
    Autor: shutterstock

  • Michal


    Mám rád, když jsou ženy trochu víc agresivní, převezmou iniciativu a jsou kreativní. Chtěl bych, aby mě neustále něčím překvapovaly, ale dovedete si představit, že ženě řeknete, aby byla víc spontánní? Je to trochu tenký led.
    Autor: Shutterstock.com

  • Milan


    Vždycky jsem si přál holku svázat. Kolikrát se mi o tom i zdá a přijde mi to hrozně sexy. Jenže to není zrovna běžná sexuální praktika a bojím se, aby si o mně nemyslela, že jsem nějaký úchylák. Třeba se ale jednou překonám nebo možná najdu takovou, která si o to řekne sama.
    Autor: shutterstock

  • Honza


    Teď se budete asi smát, ale já se strašně rád mazlím. Jenže spousta žen si myslí, že chlapi se nemazlí rádi, tak to nedělají a mně je trapné říkat si o to. Přeci jen jsem chlap a připadá mi to takové nemužné, stačí, že jsem mazlivý typ, ještě si o to říkat je ponižující.
    Autor: shutterstock

  • Karel


    Miluju prsa a jsem jimi doslova posedlý. Neustále fantazíruji o tom, jak to holce dělám mezi prsy, je to vzrušující fantazie, kterou se mi ještě nepovedlo zhmotnit. Mám obavu, že když o to holku poprosím, že se urazí a bude si myslet, že jsem divnej.
    Autor: Shutterstock.com

  • Tonda


    Mám rád, když holka při sexu mluví sprostě. Dokáže mě to úplně rozdovádět, jenže když s tím nezačne sama, je mi trapné si o to říct. Bojím se, že by pak mohla chtít, abych to dělal taky, a já vlastně vůbec nevím, jak na to.
    Autor: shutterstock.com

  • Martin


    To je asi fantazie, kterou má každý chlap, já bych chtěl vyzkoušet švédskou trojku. Prostě mít sex se dvěma ženami najednou. Je ale strašně těžké říct to přítelkyni. Je mi totiž absolutně jasné, že se bude rozčilovat nebo bude smutná, že mi není dost dobrá. To samozřejmě není vůbec pravda, ale vysvětlovat se mi to nechce, takže nic.
    Autor: profimedia.cz - ilustrační foto

Klíčová slova:  sex, vztahy, přiznání, strach, muži, fantazie
Diskuse ke článku
.