Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexuální revoluce! Staňte se smyslným jednorožcem

Jednorožec je bájné zvíře, které je tak vzácné, jako třetí článek švédské trojky
26. října 2014 | 11:25

Pravděpodobně si teď říkáte, co to znamená, stát se jednorožcem a především sexuální kontext je možná překvapivý. Vysvětlení je jednoduché, pokud jste duše dobrodružná a v posteli máte jen málo zábran, může pro vás být zajímavou zkušeností stát se tím třetím článkem do švédské trojky.

Přesně té třetí osobě se totiž říká jednorožec. Najít někoho takového není vůbec nic jednoduchého, jsou to prý jedinci stejně tak vzácní jako mýtický jednorožec. Pokud jste tou, která se ve svých sexuálních fantaziích neustále nachází zmítána mezi dvěma dalšími nahými těly, potom jste možná ten správný tip.

Moderní doba zasáhla už i do tohoto oboru a pomocí aplikace 3nder bude pro všechny chtivé sexu ve třech jednoduší navzájem se najít. Stejně tak jako aplikace Tinder, která byla vymyšlena k snazšímu navazování nových kontaktů, ale lidé ji mnohem častěji používají k hledání milenců, je 3nder určen k jednodušímu hledání jednorožců.


Rozhodnout se pro švédskou trojku není jen tak. Musíte s partnerem probrat veškerá pro a proti. Musíte být sama k sobě upřímná a odpovědět si na několik otázek. Nejdůležitější bude upřímně si představit, jestli vám nebude vadit, že váš partner líbá, hladí a miluje se s někým cizím. To totiž bývá nejčastějším kamenem úrazu. Jestliže váš vzájemný vztah není postaven na dostatečně silných základech, mohl by takový experiment skončit i rozchodem.

V dnešní době jsou lidé mnohem častěji nakloněni experimentovat v posteli, ale podle reakcí na aplikaci spojující dohromady milovníky trojek, najde se mnoho lidí, kterým je proti srsti. Mají pocit, že svět se už asi zbláznil. V každém případě výrobci slibují potřebnou dávku anonimity.