Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

12 pravidel nezávazného sexu: Máte na kamarádství s “benefity” i vy?

  • Sex s kamarádem může být skvělé řešení single života, ale také cesta do pekel.
    18. října 2014 | 06:00

    Co si budeme namlouvat. Mít po ruce kamaráda na sex, se v řadě životních situací opravdu hodí. Je totiž rozhodně lepší, řešit svou tělesnou potřebu s někým koho znáte a máte ho rádi, než s neznámým cizincem, na kterého jste právě narazila v baru. Ale i tzv. přátelství s benefity má svoje pravidla. Když je porušíte, riskujete řadu nedorozumění a zklamání. Radili jsme se se speciality na randění a zde je souhrn toho co dělat a toho, čeho se vyvarovat.

  • VŽDY: Buďte upřímná

    Neobvykle světlá kůže může být způsobena nedostatkem železa.
    Autor: Shutterstock.com
    Od začátku vašeho “přátelství” musíte mít oba jasno, že nejde o nic jiného, než o sex a kamarádství. Řekněte si to nahlas, aby jste si byli jisti. Stejně tak si nastavte pravidla. Každý z vás může váš “bonusový program” kdykoli opustit, scházet se budete jen tehdy, pokud to vyhovuje oběma, žádné nároky, kontrolování a očekávání.

  • VŽDY: Řekněte po čem toužíte

    Velikost klitorisu podle vědců ovlivňuje orgasmus u žen. Čím větší, tím lepší...
    Autor: profimedia.cz
    V sexuálním vztahu bez závazků máte jedinečnou příležitost si udělat jasno v tom, co je vám v intimní oblasti příjemné a po čem toužíte. Váš vztah je založený na otevřenosti a ať už řeknete cokoli, nic se mezi vámi nezmění. Dejte tedy průchod svým skrytým tužbám.

  • VŽDY: Pečujte o sebe, jako by byl váš kluk

    Voda má blahodárné účinky dokonce i na náš sexuální žiovt
    Autor: shutterstock
    Je úplně jedno, že mezi vámi nejde o skutečný vztah, ale není fér partnera, i když dočasného, obtěžovat neoholenými nohami, neupravenými vlasy či nedostatečnou hygienou intimních oblastí. Na úrovni, dámy.

  • VŽDY: Se ujistěte, že nečekáte víc

    Drahé kameny jsou nejen krásné, ale také léčí!
    Autor: Shutterstock
    Nezávazný sex není pro každého. Především my ženy míváme sklon se po fyzickém sblížení s mužem vázat také citově. A možná budete překvapeni, řada mužů to má podobně. Proto důkladně zvažte, zda od svého “kamaráda” skutečně nečekáte něco víc.

  • VŽDY: Dodržujte zásady bezpečného sexu

    muž, žena, sex, kondom
    Autor: Shutterstock
    Prezervativ vám může zachránit život. Nejen, že zabrání nechtěnému otěhotnění s chlápkem, se kterým do budoucna nepočítáte jako s partnerem. Především zabraňuje přenosu pohlavních chorob včetně stále neléčitelnéno viru HIV. Vzhledem k tomu, že spolu nerandíte, nemůžete předpokládat, že jste jediná, která má s vaším “kamarádem” intimnosti.

  • VŽDY: Buďte připravená na nový vztah

    Odvažte se v baru!
    Autor: Shutterstock.com
    Jinak řečeno, nenechte se ukolébat pohodlím kamarádství s výhodami. Vždy mějte na paměti, že je to dočasné řešení a někde na vás čeká Pan Dokonalý.

  • NIKDY: Nezůstávejte u sebe přes noc

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Společné nocování dělá v citech zmatek. Pokud se chcete ušetřit emociální nejistoty, vyněte se společnému spaní a probouzení se vedle sebe. Po aktu milostném si dejte sprchu, řekněte: “Dobrou” a spěchejte do vlastních peřin. Pokud jste u vás, požádejte ho o totéž.

  • NIKDY: Nepřehánějte to s něžnostmi

    Ačkoliv se to na první pohled nemusí tak zdát, rozepínání podprsenky dělá mužům problémy.
    Autor: Shutterstock.com
    Mazlení a něžnosti přirozeně budují mezi partnery intimitu. Pokud si chcete udržet odstup, držte se od sebe mimo milostné lože dále. Žádné vodění za ručičky, kradmé polibky a jiné romantické drobnosti. Jen by vám situaci zkomplikovali.

  • NIKDY: Neočekávejte víc než sex

    Jestliže chcete zapomenout na letní lásku, zkuste se zbavit všech kontaktů.
    Autor: Shutterstock.com
    Nečekejte nic víc než oboustranně uspokojivý sex. Dárečky, květiny, romantické večeře a partnerská opora - to vše je tabu. Pokud je vám smutno nebo máte trable, zavolejte kamarádce, ne jemu. Jedniné, co můžete čekat, je výjimečně uspokojivý sex.

  • NIKDY: Nenechávejte po sobě stopy

    Udělejte si pořádek v koupelně
    Autor: Profimedia.cz
    Mějte na paměti, že to, co je mezi vámi, je přátelství, ne partnerství. Nechávat si u svého “kamaráda” oblečení na převlečení či kosmetiku je totéž, jako byste si značkovala terén. Dáváte mu tak najevo, že jeho prostor je i váš. A to není pravda.

  • NIKDY: Nevytrubujte své “přátelství” všem

    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Nezapomínejte na to, že váš “bonusový program” je dočasný. Nemá tedy smysl svého parťáka představovat kamarádkám, kamarádům nedej bože rodině. Neznamená to, že se musíte skrývat, ale vaše okolí by nemělo vědět víc, než že jste dobří přátelé. Diskrétnost je výsadou dam a gentlemanů, a to vy bezesporu jste.

  • NIKDY: Nevyšilujte, když si vyjde s jinou

    Kamarádi
    Autor: Shutterstock.com
    Nikdy, ale nikdy nezapomínejte na to, že k sobě nemáte vůbec žádné závazky. Jen slušnost a upřímnost. Pokud tedy váš společník hledá tu pravou a čas od času si vyjde na rande, měl by mít ve vás kamarádku, se kterou se může poradit, ne stíhačku. To samé platí naopak. Pokud toho nejste schopna, vraťte se k bodu 4.

     

Klíčová slova:  sex
Diskuse ke článku
.