Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 faktů o ženské masturbaci, na které se (nejen) muži bojí zeptat

  • Ženská masturbace není natolik veřejným tématem, jako ta mužská.
    4. října 2014 | 15:00

    To, že ženy masturbují, ale samy to třeba nepřiznají, je věc veřejná. Je to dáno tím, že dlouhou dobu se považovalo za normální to, že muži mohou dělat vše, zatímco ženy nic. Když už se nějaká odvážná přiznala, byla okamžitě považována za zvrhlou a úchylnou. Naštěstí toto tabu už přestává pomalu existovat a ženská masturbace může naopak zlepšit sexuální styk s mužem. Ovšem stále jde o věc, která je opředena mnoha tajemstvími, o kterých muži (často ani ženy...) nic neví. 

  • Kolikrát se nám jen zachce!

    My ženy máme jednu nespornou výhodu oproti mužům - můžeme prožít několik vyvrcholení v krátkém časovém úseku. A co se týče klitorisového orgasmu, ke kterému dospějeme za pomoci pár hbitých prstíků, je nejlepší před sexem, nebo po sexu. Jestli si to vezme na starost partner, nebo vy sama, je už jen a jen na vás. 
    Když není kocour doma, musí si žena pomoci sama.
    Autor: shutterstock
  • Čím více, tím lépe

    Když není kocour doma, musí si žena pomoci sama.
    Autor: shutterstock
    Jestliže si chcete s partnerem vychutnas skutečně perfektní sex, nebojte si občas pohrát sama se sebou. Ženy, které samy pravidelně masturbují, pak mají mnohem kvalitnější orgasmus při styku s mužem. Navíc nemají nejmenší problém ho dosáhnout. Že by pravidelná masturbace vedla ke konci falešných orgasmů?
  • Stačí pouze fantazírovat

    Zatímco muži mají s vyvrcholením trochu více práce, my to máme jednodušší. Někdy si nemusíme pomáhat rukou, nebo ve sprše, ale stačí pouze fantazírovat. Orgasmus si totiž lze přivést téměř kdekoliv erotickými představami a stahováním svalů vagíny. A takto to lze provozovat kdykoliv a kdekoliv. Kdo ví, na co zrovna myslí ta žena naproti vám s nepřítomným výrazem v tváři...
    Ženy mohou orgasmu dosáhnout pouhými představami a svalovými stahy vagíny.
    Autor: Shutterstock.com
  • Děláme to všechny

    Jak už bylo zmíněno, ženám se stále ještě nechce moc veřejně přiznávat, že si to umí udělat samy. A jak rády! Podle mnoha výzkumů, na sobě naprosto nezávislých, vyšlo, že většina žen masturbuje průměrně dvakrát až třikrát týdně. Ty náruživější si to pak dělají každý den. A hned mají život veselejší! 
    Když není kocour doma, musí si žena pomoci sama.
    Autor: shutterstock
  • Lepší než sex?

    Možná s tímto bude většina mužů a některé ženy nesouhlasit a hrubě se proti tomu ohradí, ale je to tak. Pro mnoho dam je samotná masturbace mnohem příjemnější, než sex. Což na druhou stranu akorát ukazuje k tomu, že se svým partnerem nemají příliš harmonický vztah. Nebylo by lepší si tedy popovídat o tom, jak se příjemně uspokojit i u sexu s mužem, než jen sama se sebou?
    Masturbace není u žen výjimkou, jen ji nepřiznají
    Autor: profimedia.cz
  • V manželství méně masturbujeme

    Podle studií prý po vstupu do manželství omezíme masturbaci. Zhruba o 15 %. Což není zrovna vysoké číslo, ale rozdíl to samozřejmě je. Že by to bylo zhoršením partnernského života? Kór pokud si uvědomíme, že masturbace zlepšuje orgasmus při sexu.
    Problémy v posteli se dají řešit
    Autor: profimedia.cz
  • Kamarád pro chvíle samoty

    Ženy, které vlastní nějakou sexuální hračku, jsou prý mnohem sebevědomější. Umí si také lépe vážit svého těla a pěstují si k němu větší lásku. Není třeba se za takové pomůcky stydět, váš partner se k vám jistě milerád přidá!
    Žena si mnohdy užije lepší orgasmus sama se sebou, než s mužem.
    Autor: Shutterstock.com
  • Rozdílné představy

    Zatímco muže vzrušuje spíše celkový vzhled ženy, tak jemné pohlaví si vystačí s úplně jinými představami. K dokonalé představě neám nestačí pouhé tělo, ale celá postava pohledného muže, který je ke všemu ještě solidně zajištěn. Holt my ženy to nemáme jednoduché... 
    Ženy potřebují zajištěného muže nejen v reálném životě, ale i ve svých představách.
    Autor: Shutterstock.com
  • Nejlepší milenky

    Ženy, které samy masturbují, jsou prý jedny z nejlepších milenek. Tedy za předpokladu, pokud se o tuto svoji slast podělí se svým partnerem. Muži to totiž vnímají jako jednu z nejerotičtějších předeher vůbec. Není se proč stydět, jde vlatně o vcelku přirozenou věc. Navíc, pokud svému milému na úvod předvedete toto číslo, zaručeně pro vás pak udělá první poslední. 
    Muž žena v posteli
    Autor: Shutterstock.com
  • Podloženo historicky

    Když není kocour doma, musí si žena pomoci sama.
    Autor: shutterstock
    V minulosti, pokud byly ženy nerudné, nebo histerické, uklidňovaly se pomocí dotyků nebo hlazení v intimních partiích, kterými si vyvolávaly pocit rozkoše a klidu. No, na uštěpačných poznámkách, že nervózní ženská asi dlouho neměla sex, nejspíše něco bude.

Diskuse ke článku
.