Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaká jste v posteli? Otestujte se! Prozradí to vaše oblíbená barva

  • Vaše oblíbená barva na vás může prozradit mnohem víc než byste chtěla
    24. září 2014 | 14:24

    Barvy jsou v životě strašně důležité, dělají náš život mnohem veselejší. Každá z nás má pro některou větší slabost, než pro jinou. To se dá jednoduše odhalit pohledem do vašeho šatníku. Věděla jste ale, že barvy o člověku dokážou mnoho prozradit? Mezi jinými věcmi také to, jaká jste milenka a co od vás může váš partner v posteli očekávat.

  • Rudá dračice


    Autor: Shutterstock.com
    Rudá je odedávna barvou smyslnosti, proto je nasnadě, že milovnice této barvy nebudou v posteli žádné puťky. Naopak, ráda zkoušíte nové polohy a místa a na sex snad nikdy neřeknete ne. Vaše divokost a náruživost může některým mužům dokonce nahánět strach.

  • Růžová stydlivka


    Růžová je barva nevinnosti. Je zajímavé, že rudá je smyslná a hříšná a pouhých pár odstínů udělá hotové divy. Pokud milujete růžovou, prý to o vás vypovídá, že jste nezkušená a trošku stydlivka. Její červený podtón tady ale už vystrkuje růžky, a to znamená, že milovnice růžové rády provokují. V posteli se však bojí experimentovat a misionářská poloha je tak pro ně největší divočina.
    Autor: Shutterstock

  • Žlutý beránek


    Dominantní partner je to, co vám vyhovuje. Neznamená to, že byste byla jako Anastasie v Padesáti odstínech šedi, ale rozhodně k tomu máte své předpoklady. Podřizujete se ráda svému partnerovi ne proto, že byste musela, prostě to máte takhle ráda. To platí obecně, nejen v sexu.
    Autor: shutterstock

  • Odvážná oranžová


    Jste jako uragán plný fantazie a odvahy. Vyzkoušíte všechno, co se dá. Jste neuvěřitelně vynalézavá a necháváte se zcela strhnout vírem vášně. To je občas až zdraví nebezpečné, neboť koušete a škrábete a to nemusí být vašemu partnerovi vždy příjemné.
    Autor: shutterstock.com

  • Zvráceně černá


    Černé myšlenky nemusí být vždycky špatné. Ve vašem případě láska k černé barvě znamená mírně zvrhlé choutky v posteli. Sbírka vašich sexuálních hraček je opravdu pestrá, a protože můžete tíhnout až k sado-maso, patří do ní i bičíky, kožené oblečky a sexy pásky na oči. Ne každý tomuhle druhu sexu rozumí, ale pokud se s vámi partner vydá tímto směrem, rozhodně ho čeká nezapomenutelná cesta plná rozkoše.
    Autor: Profimedia.cz

  • Bílá jeptiška


    Ženy, které si libují v bílé barvě a čistotě, vyznávají stejnou víru i mezi poduškami. Jsou většinou přehnaně stydlivé, snaží se zakrýt, co se dá, při sexu zavírají oči a úzkostlivě se snaží polykat všechny výkřiky slasti. Nahota a intimita je něco, co vás děsí a přitom není vůbec čeho se bát. Stačí se jen trochu uvolnit a najít partnera, který krůček po krůčku pomůže odhalit vám krásu intimního vztahu.
    Autor: profimedia.cz

  • Šedá myška


    Sex považujete jen za nutnost, je to pro vás způsob rozmnožování nebo zachování přízně u partnera, ale vám osobně nic neříká. Pramení to mnohdy z toho, že sama neznáte vlastní tělo a pravděpodobně ho nemáte ráda. Pokud nemáte ráda sama sebe, je jasné, že sex vám také nebude nic říkat. Jste krásná a váš partner to vidí, zkuste se zbavit zbytečných komplexů a najednou se vám otevře úplně nový svět, který rozhodně stojí za to.
    Autor: shutterstock

  • Zelená pedantka


    Zelená je sice barva mládí a na semaforech je symbolem pohybu vpřed, ale paradoxně milovnice zelené se vyznačují tím, že tíhnou k pravidlům, která přesně dodržují. Někde si přečetly, že sex je jen večer a jen potmě, a tak budou dělat vše, aby dodržely tato pravidla. V podstatě může mít každá jiná, ale dodržuje je neustále a tudíž sex s nimi je dost nuda. Je potřeba zapomenout na pravidla a konečně se trochu odvázat.
    Autor: shutterstock


  • Hnědé citlivky


    V nikom jiném snad nesídlí větší romantická duše než v milovnicích hnědě barvy. Jsou to takové ty klidné vody, které nikdy nekřičí, nikdy se nenechají vyvést z míry a vášně s nimi rozhodně necloumají. Dokážou se zato dojmout krásným východem slunce a puget květin je přivádí k extázi. Drsný sex není nic pro ně, zato hodiny něžného mazlení a milování při romantické hudbě je dostanou do sedmého nebe.
    Autor: shutterstock.com

  • Modrá kouzelnice


    Modrá je dobrá, to je slovní spojení, které se často používá, ovšem v posteli by dobrá pro milovnice modré byla hodně slabé ohodnocení. Tyto ženy jsou královnami ložnic, jsou citlivé a přitom náruživé a dokážou si sex užít jako žádná jiná. Přitom však nezapomínají ani na potěšení svého partnera a vyžívají se především v tom, jak prodloužit extatický pocit i po vyvrcholení.
    Autor: Profimedia.cz

  • Fialové perfekcionalistky


    Všechno promyšlené do detailu a každá věc musí být absolutně dokonalá. Jste v životě i v posteli trochu taková ledová královna, jako stroj. Neustále hlídáte to, jak při které poloze vypadáte, jestli vám náhodou není někde vidět něco, co by nevypadalo dobře. Neustále tak při sexu vlastně myslíte jen na sebe, ale ne vy smyslu, že byste si to užívala. Potřebujete na dokonalost zapomenout, sex je živočišná záležitost, člověk se při ní zapotí, zrudne, zadýchá se, rozcuchá, zkuste to akceptovat, a pak si třeba vy i váš partner samotný akt užijete mnohem víc.
    Autor: shutterstock

Klíčová slova:  sex, barva, barvy, postel, milenka, oblíbené barvy
Diskuse ke článku
.