Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vědci odhalili, proč je sex se zrzkou ze všeho nejlepší!

  • Zrzky jsou mnohem vášnivější než ženy s jinou barvou vlasů, protože více reagují na tělesné doteky
    13. září 2014 | 15:00

    Věřte tomu nebo ne, ale gen, který dělá zrzky zrzkami, má vliv i na fyzické charakteristiky. Díky němu patří sex se zrzavou ženou k těm nejúžasnějším zážitkům - tvrdí to alespoň vědci z univerzity v německém Hamburku. Pokud jste majitelkou světlé pleti a zrzavých vlasů, možná to pro vás není žádná novinka, ale pro ostatní může přitažlivost zrzavých lidí ještě o něco stoupnout.

  • Zrzci jsou mnohem citlivější


    Gen nazývaný MC1R, který způsobuje zrzavost vlasů, má rovněž vliv na tělesnou vnímavost. Zrzaví lidé ve srovnání s ostatními reagují mnohem výrazněji například na změnu teplot, jsou jinak citliví na bolest a samozřejmě také na dotyk. Toho se dá v ložnici skvěle využít, třeba střídáním studeného a teplého. Mnoho zrzek dokonce přiznalo, že dosáhnout orgasmu je v jejich případě velmi jednoduché.
    Autor: Shutterstock.com

  • Mají speciální feromony


    Zrzaví lidé vypouštějí sexuální vzrušení rovnou svými póry. Jistá autorka knihy o zrzcích popsala přirozenou vůni těchto lidí jako smyslnou a sladkou. Kdybyste ji stáčeli do lahviček, pravděpodobně by se mohla prodávat jako afrodiziakum. Jinými slovy, zrzky ale i zrzci jsou mnohem vášnivější než většina populace.
    Autor: Shutterstock.com

  • Mají víc sexu


    Studie německé univerzity z Hamburku ukázala, že zrzečky mají mnohem více sexu než jejich blonďaté a tmavovlasé kolegyně. A to ať jsou v regulérním vztahu nebo single, vždycky je s nimi v ložnici mnohem větší zábava. Navíc chtějí sex častěji než ostatní ženy, což jistě není nikdy na škodu.
    Autor: shutterstock

  • Říká se o nich, že jsou smyslné


    Traduje se, že zrzci mají horkou hlavu, jsou prchliví a emocionálně poněkud vznětliví. Ovšem právě to z nich v posteli dělá hotový dynamit. Navíc podle vědců dokáží říci, co se jim líbí a sex si o to více užijí. A to bývá u milenek k nezaplacení.
    Autor: Shutterstock

Klíčová slova:  sex, zrzka, vášeň, láska, postel, vztahy
Diskuse ke článku
.