Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejintensivnější orgasmus! Je jen jeden den v měsíci, nepropásněte ho!

  • Jde samozřejmě o kouzlo okamžiku, ale správně si ten okamžik načasovat, je umění
    6. září 2014 | 14:46

    Správné načasování dokáže dělat zázraky. Sami jistě víte, že občas být ve správný čas na správném místě může mít až magickou sílu. Samozřejmě je tomu i naopak, ale dnes se budeme zabývat spíš tím pozitivním načasováním. To má totiž také sex. Nemyslí se tím jen to, kdy se člověk rozhodne přijít o panenství a slyší všude dokola, jak by si to měl nechat na ten správný čas. Kolikrát to, jak si užijete milostné dovádění, závisí i na dni v měsíci. Tady je pár tipů, které by vás mohly přesvědčit.

  • Pro nejúžasnější orgasmus


    Jestliže si chcete užít orgasmus jako žádný jiný, naplánujte si s přítelem sex na den předtím, než byste měla dostat menstruaci. Jistě, cítíte se třeba nafouknutá, pociťujete nepříjemné účinky PMS, ale věřte tomu, že když se překonáte, tak to bude stát za to. Všechno tam dole je totiž prokrvené a citlivé, takže orgasmus, který za těchto fyzicky příznivých podmínkách zažijete, vám vystřelí mozek z hlavy a nejen, že bude opravdu intenzivní, bude také mnohem delší než obvykle.
    Autor: shutterstock


  • Takhle ho pošlete do erotického nebe


    Jistě jste si všimla, že se váš drahý budí téměř každé ráno s erekcí. To je u mužů běžná věc. Jenže jelikož ráno vstáváte na poslední chvíli, není čas se věnovat ničemu jinému, než jak se vypravit co nejrychleji do práce a možná děti do školy.  Ovšem, když si nařídíte budík o něco dřív, stačí i deset minut, uvidíte, že takovou ranní rychlovku určitě stihnete a nebude se to líbit jenom jemu. Čím jsou ženy starší, tím méně energie mají večer a tím pádem, pokud čekáte celý den na návrat domů, abyste na to s partnerem konečně skočila, tak už na to nebudete mít dostatek energie. Zkuste to ráno, nebudete litovat!
    Autor: shutterstock


  • Správný čas na lék proti bolesti


    Mnohdy jsou naše dny, kdy se dostaví menstruace k zbláznění. Spousta žen trpí bolestivou menstruací a láduje se prášky na utišení bolesti, jen aby nějak přežila. Přitom je tu lék, který je mnohem příjemnější a nemá žádné vedlejší účinky. Sex během menstruace se vám možná bude příčit, ale vězte, že pokud partner nebude proti, má na bolestivé křeče zázračný účinek. Vaše tělo totiž během orgasmu vypouští oxytocin a dopamin, tyto látky mají pozitivní vliv na tlumení bolesti.
    Autor: shutterstoclk

  • Správně načasovat řádnou dávku sebevědomí


    Ženy jsou vůči vlastnímu tělu velice sebekritické a mnohdy až příliš a to se samozřejmě odráží v tom, jak si potom užívají intimních chvil s partnerem. Pokud se žena za své tělo stydí, nemůže se během sexu pořádně uvolnit, protože se soustředí jen na to, kde má jaký faldík a jakou chybu. Pokud si před sexem naplánujete cvičení, zvýší se vaše sebevědomí o několik stupňů. Je to vědecky dokázáno, že přesto, že se během jednoho cvičení vaše tělo nijak markantně nezmění, povzbudí to neuvěřitelně vaše sebevědomí a dokonce si večer dovolíte i sex s rozsvíceným světlem.
    Autor: shutterstock.com


  • Noční budíček


    Pokud jste s jedním partnerem už dlouhou dobu, je dost těžké vymýšlet pořád něco nového v ložnici. Vaše rutina, sex jednou týdně v poloze misionáře by potřebovala trochu osvěžit! Dobrá, je to trochu nadsázka, ale uznejte sami, kamasutra není nevyčerpatelná. Zkuste proto udělat to, že si nařídíte budíka na tři hodiny ráno, partnera vzbudí už jen to, jak ho budete laskat a vzrušovat. Určitě nebude rozzlobený, že jste ho kvůli tomu vzbudila!
    Autor: shutterstock

     

Klíčová slova:  sex, čas, načasování, láska, orgasmus
Diskuse ke článku
.