Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Takhle se dělají holčičky! Sexuální polohy, při kterých to vyjde

  • Sice to není vědecky podloženo na sto procent, ale zkuste to a uvidíte.
    4. září 2014 | 15:00

    Vždycky jste toužila mít svou malinkou holčičku, kterou byste si strojila a která by vyrostla v mladou slečnu, se kterou byste mohla řešit její problémy, protože ženský svět, je vám mnohem bližší než ten mužský. Doma už ale máte dva kluky a vytoužená holčička pořád nikde! Co s tím, jak to udělat, aby ten další pokus už byl konečně poslední a ve vaší rodině by se síly rázem vyrovnaly. Neexistují žádné stoprocentní rady, ale je dokázáno, že určité pozice, skladba stravování a správné načasování vám může pomoci dostat se úspěšně k cíli.

  • Pozice na koníčka


    Pokud toužíte po holčičce, zkuste polohu na koníčka. Naskočte na svého partnera a řiďte si hloubku průniku. Pokud bude těsně před vyvrcholením, dbejte na to, aby k výronu semene nedošlo moc hluboko. To by totiž klučičí spermie měly výhodu, jsou rychlejší, tudíž by se k vajíčku dostaly dřív.
    Autor: shutterstock

  • Misionářská poloha


    Starý dobrý misionář může být výhrou v loterii a vaše vytoužená holčička bude na světě. Pokud totiž budete provádět sex v téhle pozici, zaručíte si tím ne tak hluboký požitek a tím pádem sperma musí cestovat hodně daleko. Spermie s ženským chromozomem jsou pomalejší, ale vytrvalejší a mohou cestovat za vajíčkem až pět dní.
    Autor: shutterstoclk

  • Pozice lžičky


    Tahle poloha je pro ženy velice příjemná a tudíž, pokud právě tímhle způsobem můžete otěhotnět a mít holčičku, tak to bude lehká a příjemná práce. V téhle poloze, stejně jako u těch předchozích je nejdůležitější to, že při ní nedochází k hluboké penetraci a tím pádem mají holčičí spermie výhodu.
    Autor: shutterstock.com

  • Správné načasování


    Pokud se snažíte o děťátko, potom byste měli mít sex mnohem častěji než normálně. Existují kmeny, které věří, že se dítě do těla matky dostává po kouskách, proto spolu mají sex neustále, aby bylo dítě celé. Něco na té teorii bude. Specialisti doporučují dát si pauzu dva dny před ovulací. Jelikož holčičí spermie žije déle, bude to právě ta, která tam po dvou dnech ještě stále bude.
    Autor: shutterstoclk

  • Správná dieta


    Na univerzitě v Exeteru v Anglii probíhala studie, při které se zjistilo, že složení stravy, kterou žena přijímá, může ovlivnit pohlaví narozeného dítěte. Jídlo na holčičku by tedy mělo být bohaté na kalcium a magnézium, jako jsou jogurty, tofu, brokolice, ovesné vločky, mandle, fazole, kešu nebo pomeranče. Naopak by se měly vyhnout jídlům bohatým na sodík, ke kterým patří brambory, slanina, chleba, krevety nebo losos.
    Autor: Shutterstock.com

Klíčová slova:  sex, poloha, holčička, porod, jak na to, rada
Diskuse ke článku
.