Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

8 nejdražších panenství světa: Za miliony se dá prodat cokoliv!

  • 19. srpna 2014 | 13:00

    Vše je jen otázkou poptávky. A ta je po "nevinných" pannách skutečně obrovská. Podnikavé dívky proto svou nevinnost nabízejí například v aukcích na internetu. Některé si tak chtějí vydělat na studium, další na drahou operaci, a jiné zkrátka jen touží po bohatství.

  • Natalie Dylan: 3,300.000 dolarů

    Natalie Dylan
    Autor: reprofoto INT
    Pohledná vysokoškolská studentka sacramentské univerzity se rozhodla na svá studia vydělat poněkud nestandardním způsobem. Šla do známé show Howarda Sterna a tam oznámila, že hodlá prodat své panenství, aby si mohla celé studium zaplatit.

     

    S aukcí jí pomohl majitel nevěstince, ve kterém pracovala její sestra. Nejvyšší nabídnutá částka činila 3,7 milionů dolarů, ale k obchodu nakonec nedošlo. Natalie měla totiž právo výherce odmítnout, pokud by v ní nevzbuzoval důvěru.

  • Raffaella Fico: 1,800.000 dolarů

    Raffaella Fico
    Autor: reprofoto INT
    V roce 2009 se italská modelka stala známou díky učinkování v italské verzi reality show Big Brother. I když se tahle kráska nechávala fotit v sexy pozicích do pánských časopisů tvrdila, že je i ve dvaceti stále panna. A protože se toužila stát herečkou, jenže na herecké kurzy neměla dostatek finančních prostředků usoudila, že milión dolarů je přijatelná částka za její nevinnost. "Kdyby se mi ten chlapík nelíbil, tak si dám trochu vína a zapomenu na to," prohlásila.
  • Graciela Yataco: 1,300.000 dolarů

    Graciela Yataco
    Autor: reprofoto INT
    To osmnáctiletá modelka z Peru měla pro svoje rozhodnutí mnohem bohulibější důvody. Její matka onemocněla a ona musela platit nejen doktora a léky, ale zároveň živit i svého mladšího bratra. Bohužel výdaje převyšovaly všechny možnosti výdělků, proto se Graciela rozhodla prodat své panenství tomu, kdo v internetové dražbě nabídne nejvyšší částku. Ta nakonec byla ohromující, neuvěřitelných 1,300.000 dolarů. K celé "transakci" nakonec ale nedošlo. V poměrně hodně nábožensky založeném Peru se totiž proti jejímu chování vznesla obrovská vlna nevole.
  • Catarina Migliorini: 780.000 dolarů

    Catarina Migliorini své údajné panenství na internetu dražila hned třikrát. Proslavilo jí to na celém světě a dostala se i na titulní stránku brazilského vydání časopisu Playboy.
    Autor: archiv
    Brazilská rodačka své panenství dražila hned třikrát. Poprvé její nevinnost vydražil jisty japonský miliardář jménem Natsu, který nabídl, že jí panenství zbaví za neuvěřitelných 16 milionu korun! K akci ale nakonec nedošlo. Podruhé zase do neobvyklého projektu vstoupila svatba, kterou jí nabídl nejmenovaný arabský miliardář, když aukci zruší. Ona její konec ale jen prodloužila.
  • Cathy Cobblerson: 100.000 dolarů

    Cathy Cobblerson
    Autor: reprofoto INT
    Svého prvního muže hledala v roce 2004 přes internetový aukční portál eBay. Z dražby předem vyloučila všechny "perverzáky". "Chci milého a pozorného muže, který by mi ukázal, jaké krásné mohou být intimnosti," napsala ve své nabídce. Provozovatelé stránky však dražbu zrušili.
  • Unigirl: 32.000 dolarů

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Pod přezdívkou "Unigirl" na internetu své panenství dražila dívka z Nového Zélandu. Chtěla si tak přivydělat na univerzitní školné. Zájem byl sice obrovský, v aukci dostala asi 1200 příhozů, ale celková částka nebyla tak vysoká, jak si dívka představovala. Ztráta panenství jí nakonec vynesla "jen" 32 000 dolarů, v přepočtu tedy asi 670 000 korun. "Bylo to o dost míň, než jsem předpokládala," přiznala pak v rozhovoru. Původně totiž počítala s vyšší částkou. Ale peníze jsou peníze a člověk téměř sedm set tisíc na ulici nenajde...
  • Alina Percea: 14.000 dolarů

    Alina Percea
    Autor: reprofoto INT
    Osmnáctiletá Rumunka nabídla své panenství na prodej, aby si vydělala na dostudování počítačových technologií. Vítězem aukce byl pětačtyřicetiletý italský obchodník, který nabídl 14 tisíc dolarů. Muž ji pozval na výlet do Benátek, kde ji provedl městem a "na věc" došlo večer v jednom z místních luxusních hotelů. Před tímto výletem ale musela svému chlebodárci dodat dvě lékařská potvrzení, která by jasně prokazovala, že je panna. "Líbil se mi, vůbec nevypadal na 45 let. Zaplatil mi letenku do Benátek, chodili jsme po památkách a pak jsme strávili noc v luxusním hotelu. Byla jsem moc ráda, že vyhrál zrovna on," svěřila se pak deníku Daily Mail.
  • Rosie Reid: 13.300 dolarů

    Rosie Reid
    Autor: reprofoto INT
    I osmnáctiletá Britka si chtěla prodejem své nevinnosti vydělat na studia. A to i přes to, že byla lesbička. Výhercem aukce se stal čtyřiačtyřicetiletý rozvedený inženýr, který zaplatil 13.300 dolarů. Což byla jen půlka částky, kterou za vysokoškolské vzdělání zaplatila.

     

    Šílené je, že o poctivost přišla v hotelu, kde na ní ve vedlejším pokoji čekala její přítelkyně Jess Cameron. Té se Rossie hned po aktu běžela vyplakat do náruče. "Bylo to šílené, trapné, nervní. Ale cítila jsem povinnost za ty peníze toho muže nějak uspokojit," přiznává Rosie.

     

    Dívka se po svém prvním heterosexuálním pohlavním styku cítila dost nesvá. Prohlásila, že měla pocit, jako by se to nestalo jí, ale někomu jinému. "Rychle jsem vběhla do pokoje, kde čekala moje holka a tam jsme spolu plakaly," svěřila se Londýňanka.

Klíčová slova:  panenství, sex, aukce, panna, dražba panenství
Diskuse ke článku
.