Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

8 kroků jak tenhle víkend sbalit chlapa na sex

  • Sbalit chlapa na jednu noc nemusí být až tak snadné
    16. srpna 2014 | 15:00

    Chlapi vždycky tvrdí, že pokud chce žena sbalit někoho na jednu noc, musí vždycky zákonitě uspět. Pokud si to myslí, tak je v tom nechme, my samy dobře víme, že to není vždycky tak jednoduché. Pokud se na to už ale dopředu připravíte, tak to bude mnohem jednodušší. Není na tom nic špatného, když je žena svobodná. Takže hurá na přípravy!

  • Načančejte se


    Neznamená to, že se doma před zrcadlem budete snažit vykouzlit super obleček pro nějakého neznámého, který se u vás doma ani neohřeje a zase půjde. Důležité je naladit se na vlastní sexy vibrace. Pokud se cítíte nejvíc sexy v teniskách a džínech, pak si vezměte ty. Jestliže naopak vaše vnitřní bohyně pookřeje, když se navléknete do sexy šatiček a ze skříně vytáhnete boty na jehlových podpatcích, neváhejte a jděte do toho. Hlavní je, abyste se vy cítila krásná a sexy. Protože jen pokud budete sebevědomá, můžete sklízet ovoce úspěchu.
    Autor: Shutterstock

  • Malá rozcvička


    Tahle technika je jen pro silnější povahy, které si dokážou říct dost. Abyste se vybičovaly ještě k většímu výkonu, je prý dobré, před odchodem z domu trochu podráždit vaší malou společnici. Masturbace by ovšem neměla dospět až k vyvrcholení, když se dostanete do toho bodu, kdy už téměř dosahujete kýženého orgasmu, tak přestat. Nevyřešený byznys vás pak bude popohánět a vzrušovat.
    Autor: Shutterstock.com

  • Vydejte se sólo

    Ano, je to zábava, vyrazit si na dýchánek s kamarádkami, ale představte si, že když vyrazíte sama, tak jste rázem mnohem snazší cíl k navázání konverzace. Muž se nemusí probíjet přes všechny kamarádky, aby si s vámi popovídal. Pamatujte, že máte misi a ta se nejlépe plní, když vás nerozptylují kamarádky.

    .
    Autor: Shutterstock

  • Svěží dech


    Jisté věci se dají jakš takš tolerovat. Lidé vám odpustí, když budete mít trochu mastné vlasy, nebo nevyžehlenou sukni, ale v žádném případě vám nesmí být cítit z pusy. To je jedna z největších brzd sex apetitu. Mějte tedy u sebe mentolové bonbóny, a pokud vám právě došli, poproste barmana o citrón, to je hned po mentolkách ta nejlepší věc.
    Autor: shutterstock

  • Načechrejte peříčka jako páv


    Tenhle bar teď patří vám a vy to musíte dát jasně najevo. Už jen svou chůzí, kdy se přivlníte k baru a namíříte si to rovnou vedle toho nádherného muže, který tam už sedí. Vaše šelmí pohyby a neuvěřitelná sebejistota a sexuální napětí, které z vás přímo sálá, vám otevřou dveře dokořán.
    Autor: Shutterstock

  • Pozornost je zlatý klíč


    Je statisticky dokázáno, že muži milují pozornost a pokud se vám podaří alespoň na chvíli přestat myslet na to, že byste už nejraději dělala něco jiného někde úplně jinde, pokuste se alespoň na chvíli předstírat, že to, co vám vykládá, je ohromně zajímavé. Uvidíte, že to bude mít neuvěřitelně pozitivní vliv na věci budoucí.
    Autor: shutterstock.com

  • Netlačte na pilu


    Pokud si někoho vyhlídnete, ale někde po cestě se věci trochu zamotají a zkomplikují, tak okamžitě otočte list, nekličkujte, prostě odejděte. Není to jediná rybička v oceánu, noc je ještě mladá a vaše příležitost jistě přijde. Takže, další!
    Autor: profimedia.cz

  • Popadněte to za pačesy


    Pokud máte ten dobrý pocit a cítíte, že jste narazila na toho pravého, tak do toho prostě jděte. Nestyďte se, neděláte nic špatného, nesuďte sama sebe a ne abyste stála na záchodě před zrcadlem a zpochybňovala svou vizáž. Jste krásná a sexy a je víkend, tak si ho koukejte užít a bavte se!
    Autor: shutterstock

     

Klíčová slova:  sex, milenec, sbalit, noc, návod
Diskuse ke článku
.