Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Šokující! 8 nejšílenějších sexuálních nehod, které se staly na veřejnosti

  • Sex na veřejnosti s sebou často přináší i nemalá rizika.
    24. července 2014 | 14:00

    Co je zakázané, je ale obvykle také vzrušující. Milování jinde, než v nudné posteli, je určitě vhodným zpestřením sexuálního života. Oživí stereotyp. Sex na veřejnosti s sebou ale často přináší i nemalá rizika.

  • Smrt v africké savaně

    Autor: Profimedia
    Mysleli si, že provozují bezpečný sex. Jenže se bohužel spletli. Když si zamilovaný pár chtěl užít v populární africké turistické destinaci Kariba v Zimbabwe trochu soukromí a erotiky v křoví za vesnicí, napadl je lev. Muži se podařilo utéct. S hlasitým křikem instinktivně běžel do vesnice v domnění, že jeho milé někdo přispěchá na pomoc. Problém ale byl, že byl nahý a na sobě měl jen kondom, takže si kolemjdoucí mysleli, že jde o blázna. Žena jménem Sharai Mawera, tak byla zabit dříve, než dorazila pomoc. Lvi bohužel často napadají a zabíjejí lidi v této oblasti, místní úřady proto varují turisty i místní obyvatele, aby nehledali azyl v přírodě, bez ohledu na to, jak nadržení jsou.
  • Orgasmus mezi regály

    Autor: profimedia.cz
    Pozor na sexuální pomůcky! Třiatřicetiletá Angličanka z městečka Swansea na pobřeží jižního Walesu údajně omdlela při svých nákupech v supermarketu. Důvod? Zažila bouřlivý orgasmus díky vibračním kalhotkám s názvem "Ann Summers Passion Pants", které měla na sobě pod šaty. V extázi se zhroutila na regály, praštila se do hlavy a zůstala v bezvědomí ležet na zemi. Bohužel zrovna v oddělení, kam příliš lidí nechodí. Našli ji zákazníci, kteří údajně slyšel, že spodní prádlo stále bzučí.
  • Bouřka je vyhnala ze křoví


    Autor: Blesk - M. Hurda, pro Blesk - D. Müllerová
    Nadržení mladí milenci Jens Gottlieb a Lisa Gruhn začali mít chuť na milostné hrátky, když jeli ve svém voze po německé dálnici. Rozhodli se proto zastavit blízko města Werl a hupsnout do křoví. Jenže počasí se velmi rychle změnilo a blízko sexuálním radovánkám se oddávajícímu páru udeřil blesk. To je vyděsilo natolik, že vyběhli z křoví úplně nazí a začali zmateně pobíhat u dálnice. Projíždějící motoristé zavolali policii, která je vzala do svého vozu a půjčila jim i nějaké teplé oblečení.
  • Pád do studny

    Autor: Blesk - ilustrace
    Nepříjemné okamžiky a zřejmě i úplně jiné vzrušení, než původně očekávala, zažila jednadvacetiletá Edelia Aponte. Ta se na podzim ve španělském Plaza Cuidad Realse seznámila ve večerních hodinách s pohledným mladíkem a oba "zachvátil chtíč". Zamířili proto do odlehlé oblasti a začali se milovat na zakryté studni. Jenže osud jim zřejmě nepřál. Betonový kryt se ale bohužel náhle rozlomil a žena spadla dovnitř. Její partner zpanikařil, uprchl a anonymně telefonem upozornil policii. Policisté pak polonahou ženu, která už v chladné vodě ztrácela síly, naštěstí včas zachránili.
  • Tragédie na kolejích

    Autor: Policejní deník
    Cestou domů z večírku hledali jen vzrušení, chtěli si trochu užít. V listopadu loňského roku se pár z Ukrajiny rozhodl oddat se spontánní vášni na kolejích. Možná i proto, že byli oba opilí. Železniční trať poblíž městečka Zaporzhye se jim ale stala osudnou. Projíždějící vlak třicetiletou ženu usmrtil, její jednačtyřicetiletý milenec přišel "jen" o nohy. Ukrajinské ministerstvo vnitra vydalo prohlášení, ve kterém uvedlo, že se dvojici "nepodařilo překonat svou přirozenou vášeň."
  • Sex na střeše zabíjel

    Autor: Facebook
    Muže a ženu okolo dvaceti let objevil v pět hodin ráno na ulici řidič taxíku, nahé a vážně zraněné. Mladá dvojice byla převezena do nemocnice. Při dalším zkoumání místa policií, bylo jejich oblečení nalezeno na střeše budovy místního supermarketu ve výšce asi 15 až 20 metrů nad místem, kde byli oba nalezeni. Protože nebyly zjištěny žádné známky násilného zločinu, dospěli vyšetřovatelé k závěru, že se zde dvojice oddávala sexu, při němž uklouzli a spadli dolů.
  • Smrtelný oxid uhličitý

    Autor: profimedia.cz - ilustrační foto
    Pokud chcete souložit v autě, pamatujte si, že je důležité vypnout motor, pokud jste v uzavřeném prostoru, jinak můžete zemřít! Keith Payton a Salina Johnson z Pensylvánie se sexu v autě oddávali často. Tentokrát je ale vášeň přepadla v garáži po příjezdu domů. A to se jim stalo osudným. Byli nalezeni mrtví až druhý den ráno, oba částečně svlečeni. Museli si myslet, že to bude jen "rychlovka"...
  • Sex v kabině letadla stál život 228 lidí

    1986284:gallery:true:trueUrčitě jste už slyšeli o "Klubu 10 000", jehož členem se automaticky stávají všichni, kteří se milovali na palubě letadla ve výšce 10.000 metrů, obvykle na toaletě. Obvykle jsou ale aktéry cestující, ne piloti stroje. Vždycky tomu ale tak není. Dokládá to i letecká tragédií, která před 5 lety stála život 228 lidí. Let 447 společnosti Air France směřoval v noci z 31. května na 1. června 2009 z Rio de Janeira do Paříže. Několik hodin po startu se ale dostal v silné bouřce do potíží právě v době, kdy si kapitán užíval mimo kokpit se svojí milenkou, která u Air France pracovala jako letuška. Ta, na rozdíl od něj, ale během osudného letu neměla službu. Kopiloti bohužel ztratili v silné bouři nad strojem kontrolu. Nebyli schopni problém zvládnout, zavolali proto kapitána zpátky do kabiny. Tomu ale návrat trval příliš dlouho. Zřejmě se musel obléct. Na záchranný manévr pak už bylo příliš pozdě. Stroj se rozbil o hladinu Atlantického oceánu. Všech 228 lidí v něm našlo smrt.

Diskuse ke článku
.