Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagina zevnitř

Video se připravuje ...
VIDEO: rimba.eu
7. srpna 2023 | 06:00

V obchodech s erotickými pomůckami už seženete všechno! Zřejmě je nenavštěvujete každý den, ale dnes, kdy slavíme Mezinárodní den ženského orgasmu, byste klidně mohla udělat výjimku. Možná tam narazíte i na vibrátor se zabudovanou kamerou, díky kterému spatříte, jak vypadá vagina při vyvrcholení. 

Tahle pomůcka vzbuzuje velice rozporuplné názory. Někteří soudí, že byla vyrobena pouze pro podivná individua s úchylkou, jiní na hračku pohlížejí téměř s pedagogickým nadhledem. Pro jiné je vibrátor s kamerou jen dalším zábavným zpestřením milostných hrátek! Výrobce tvrdí, že masturbace nikdy nebyla masturbací, dokud jste nespatřila, jak vypadá vaše vagina zevnitř při samotném vyvrcholení. Je to malinko nadsazené, protože vidět svou vaginu zevnitř neláká zase až tak vysoké procento žen.

V každém případě je to trochu jako na střední škole v biologické laboratoři. Tam se také prováděly podobné pokusy. Pokud tedy váš partner vždycky toužil po tom, vyzkoušet si profesi gynekologa, s tímto přístrojem bude vypadat jako profesionál.

Oslavte Mezinárodní den ženského orgasmu

Vibrátor splňuje všechny funkce, které od běžného produktu v tomto segmentu očekáváte. Dostal jméno Gaga, a abyste se mohla poučit tím, jak vypadáte zevnitř, jednoduše ho spárujete se svým počítačem pomocí USB. Ve špičce vibrátoru jsou také vedle kamery zabudována světla, díky kterým můžete prozkoumat své útroby. Tato hračka rozhodně není pro každého, ale na druhou stranu je to kuriozita, která může leckoho bavit. V každém případě by se měl Mezinárodní den ženského orgasmu, který připadá na 8. 8., oslavit právě slastným vyvrcholením, ať už na něj nahlížíte z jakéhokoli úhlu, nemyslíte?