Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kouše si nehty, má psa, umí jazyky? Bude skvělý milenec!

  • Co všechno může prozradit, jaký bude muž v ložnici borec?
    3. července 2014 | 17:13

    I sebemenší detail jeho chování vám může prozradit, jaký bude muž milenec. Ať už je to nechutný zlozvyk, jakým je kousání nehtů nebo styl jakým píše. Měla byste mít neustále oči otevřené a vnímat vše od A až do Z. V každém případě, my pro vás máme takový drobný „vysvětlovník“, kde jsme se zaměřili na znaky v chování muže, které mají specifický význam. Především na ty byste se měla zaměřit, při výběru partnera.

  • Kousání nehtů


    Muži, kteří si koušou nehty, mohou na první pohled pro někoho připadat nechutní, je to rozhodně jeden ze zlozvyků, který člověku na atraktivitě nepřidá, ale pozor, má to další skrytý význam. "Kousači nehtů" jsou extrémisti, kteří se dokážou vybičovat k velkým výkonům a právě stres, který u nich vzniká, kompenzují kousáním nehtů. Ovšem je to jeden ze znaků vášnivých lidí, takže ač to nevypadá dobře, může to znamenat, že tento muž bude skvělý milenec.
    Autor: shutterstock


  • Má pejska


    Pokud narazíte na pejskaře, což v Čechách zase není takový problém, znamená to, že jste našla chlapa, pro kterého jsou důležitější potřeby jiných než ty jeho. To se vám zaručeně bude líbit v posteli! Jsou také zvyklí na to, že jejich miláčkové občas slintají, a proto to nejsou žádní čistotní maniaci. Ne že by milovali nepořádek, ale pár drobků je prostě nerozhod. A to je dobře! Muži co obsedantně uklízí nejsou na sex zrovna praktičtí.
    Autor: shutterstock

  • Nevypadá jako hollywoodská hvězda


    Kluci, kteří nejsou od mládí středem pozornosti všech holek a žen, které se jim rovnou nabízejí a mohou je mít bez větší námahy, si zatraceně váží těch, které v nich najdou zalíbení a budou svou pozornost zaměřovat především na ně, aby je dělali šťastnými.
    Autor: shutterstock


  • Kličky v rukopise


    Podle grafologů jsou lidé, kteří dělají velké, výrazné kličky na psacím ypsilon, jé a gé, obdařeni velkou smyslností, představivostí a mají velké libido.
    Autor: shutterstock


  • Krásná vůně


    Vůně je jedním z nejdůležitějších indikátorů vašeho propojení s partnerem. Čím příjemněji vám voní jeho kůže, tím harmoničtější bude vaše propojení v partnerském soužití.
    Autor: shutterstock


  • Rovné držení těla


    Povahu vašeho nastávajícího poznáte také snadno podle držení těla. Jestliže stojí celý shrbený, pak to značí lenost nebo malé sebevědomí. Kdežto, stojí-li muž rovně, ramena dozadu, bříško zastrčené, znamená to, že se dokáže snažit jak v životě, tak v partnerském vztahu a pravděpodobně netrpí velkými komplexy.
    Autor: shutterstock.com


  • Umí si ze sebe dělat legraci


    Pokud narazíte na chlapa, která si dokáže udělat legraci sám ze sebe a od srdce se tomu zasměje, je jasné, že jeho ego není někde nad hranicí atmosféry a tudíž nebude ani sobecký. To se v postelových hrátkách rozhodně hodí.
    Autor: shutterstock


  • Dvojjazyčnost


    Pokud objekt vašeho zájmu mluví více jazyky, znamená to nejen to, že je inteligentní, což není nikdy na škodu, ale také to, že dokáže tvrdě pracovat, pod vidinou odměny. Tahle vlastnost je specielně příjemná u muže, kterého si chcete chvilku ponechat.
    Prostředí ložnice může být pro váš vztah velmi důležité.
    Autor: Profimedia.cz


  • Řidičské vlastnosti


    Pokud je za volantem netrpělivý a jediné, co ho zajímá, je být, pokud možno, co nejrychleji v cíli, není to zrovna výhra v loterii. Jediné co ho bude zajímat, je jeho vlastní orgasmus a cesta, během které k němu dospěje, by měla být co nejrychlejší, bez zbytečného zdržování s tím vaším.
    Rychlá jízda, při které si musíte držet klobouky, ale bravurně vyvedená bez zbytečného rozčilování, to je vášnivý milenec, který má rád nestoudnosti a smyslné milování.
    Pomalá jízda s opatrností a soustředěním. I vaše babička má v sobě víc života a akce!
    Autor: shutterstock

  • Rukomluva


    Pokud muž při mluvení používá hodně ruce a dělá s nimi velké oblouky a celkově, ho skoro za těma rukama ani nevidíte, jak s nimi máchá, je to dobré znamení pro postelovou show. Tenhle týpek vám předvede takovou produkci, že budete koukat!
    Autor: shutterstock


  • Palec ví víc


    Pokud má velký a výrazný palec, znamená to, že je nabitý sexuální energií, ale má rád věci pod kontrolou. Pokud má palec posazený hodně nízko, znamená to, že se jedná o muže nepředvídatelného s vekou fantazií.
    Autor: shutterstock.com








Klíčová slova:  láska a vztahy, sex, milenec, postel, gesta, znamení
Diskuse ke článku
.