Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Intimní trendy pod bikiny. Muži z nich budou šílet!

  • Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    28. června 2014 | 14:00

    Léto je v plném proudu, a i když si s námi teď ještě trochu pohrává a teploty nejsou všude optimální na koupání, tak se blíží dovolené a jistě namíříte alespoň jednou k moři. V nových plavkách, které jste koupila podle posledních trendů, si vyrazíte na pláž a my vám teď poradíme, jak pod nimi vytvořit přesně ten správný vzor, který žádného muže nenechá chladným.

  • Tvar diamantu


    Tento tvar chloupků vypadá ve finále jako kosočtverec, tedy tvar diamantu. Nejsnadněji ho vytvoříte, stejně jako všechny ostatní tvary pomocí šablony. Není totiž tak jednoduché, jak se zdá, vytvořit perfektně symetrický vzor tak, aby byl také dobře vycentrován a měl rovné okraje. Někdy je fajn, když vám s modelací pomůže partner, může to být pro vás oba, erotikou nabitý zážitek.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


  • Přistávací ranvej


    Pokud jste teprve začátečnice, netroufáte si na složitější tvary nebo se vám prostě jenom nechce trávit ve sprše tolik času, nejjednodušší variantou úpravy chloupků je obdélníkový proužek. Záleží na vás, jak široký si ho vytvoříte. Jeho tvar evokuje přistávací dráhu, od toho se tak odvíjí název tohoto vzoru.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


  • Tvar srdce


    Tento tvar je velice oblíbený především u nevěst, a jelikož svatební sezóna je nyní také v plném proudu, můžete se nechat inspirovat. Tvar srdce není jednoduchý trefit symetricky ani na papíře, proto se nepouštějte do větších dobrodružství. Raději si v obchodě pořiďte šablony, pomocí kterých vykouzlíte dokonalý tvar bez větších obtíží. Pokud chcete ještě více experimentovat, můžete chloupky obarvit na červeno nebo na růžovo.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


  • Tvar knírku


    Během listopadu si muži nechávají narůst knírky v rámci Movemberu, tak proč by si ženy nemohly pěstovat ty své celoročně. Knírek se říká malému obdélníku na vršku venušina pahorku, těsně nad klitorisem. Trošku připomíná knírek, který nosil Charlie Chaplin. Fantazii se meze nekladou a s tvarem knírku si klidně můžete pohrát.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


  • Kleopatra


    Pravděpodobně se v historických knihách uvádělo, že královna Kleopatra si upravovala své intimní partie tak, že na nich nezbyl ani chloupeček, tedy zcela do hladka. Na základě této informace se tedy tento styl pojmenoval po této mocné vládkyni. V moderní době se mu také říká brazilský styl.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


  • Přírodní styl


    Jak jsme již mnohokrát psali, v poslední době se také rozmáhá trend, který zastává růst chloupků tak, jak příroda káže. Chloupky mají svůj smysl, proto je některé ženy nechávají růst. Existuje mnoho mužů, kterým je tento důvod úplně ukradený, mají prostě rádi, když je žena dole chlupatá. Ano, i takoví muži existují.
    Trendy v intimním holení jsou velmi pestré
    Autor: shutterstock


Klíčová slova:  bikiny, sexy, sex, trendy, holení, intimní partie
Diskuse ke článku
.