Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Šokující zpověď masochistky: Nejlepší sex? S vaginální elektrodou!

Pro čtenářku Editu se sado-maso stalo naprostou součástí života.
4. června 2014 | 06:00

Pouta v posteli? Orální sex s páskou přes oči? Pár ran bičíkem ze sexshopu? Těmhle sado-maso  (SM) praktikám se už Edita jen usmívá. To, co praktikuje, o tom by některé z nás nechtěly ani slyšet, natož se tím vzrušovat. Ale pěkně po pořádku…

„,Spankingem´ jsem vlastně začínala, bylo mi šestnáct. To jsem se poprvé nechala spoutat a zmrskat,“ vzpomíná na své první sado-maso zkušenosti Edita. V téhle třiatřicetileté ženské, byste masochistku rozhodně nehledaly.

Svým vzhledem spíš připomíná obyčejnou ženskou s pár kily navíc. Nemaluje se, nebarví vlasy, nenosí výstřední oblečky odhalující 90% těla. Naopak. Její výpověď je pro otrlé. Z Editina vyprávění jsme se rozhodly použít jen část, některé z praktik, které údajně zbožňuje, jsou opravdu pro silné žaludky…

,,Tato žena zjevně trpí sexuální deviací, což je porucha sexuálního chování, které se odlišuje od norem dané společností. Deviace, kterou popisuje patří k masochistických praktikám," říká  Doc. PhDr. Dr.phil. Laura Janáčková, CSc. z Institutu partnerských vztahů.

Sexuální uspokojení je zde dosaženo pouze tehdy, když je člověk v submisivní roli otroka, který slouží jinému dominantnímu člověku. Tato deviace může mít heterosexuální i homosexuální formu. Objektem mohou osoby dospělé i dospívající.

Tvrdě a zběsile

Některé ženy jsou submisivní a nedovedou si představit, že by ony někoho mlátily.
Autor: shutterstock

„Vždycky mě přitahovalo násilí ve filmech, když jsem viděla, jak dal v nějakém americkém filmu z 50. let muž ženě facku, to mi bylo asi osm, vzrušila jsem se. I moje masturbační představy v pubertě se převážně točily kolem toho, jak jsem svázaná, nebo se prostě nemůžu hýbat, a chlap si se mnou dělá, co chce. Pěkně tvrdě a zběsile,“ říká Edita a popisuje, jak se díky nutkavé touze odvážila jít ve dvaceti do jednoho klubu, kde se scházeli podobně orientovaní lidé.

„Představte si klasickou hospodu, nic výstředního, kde byl navíc jen jeden sklep, ve kterém, když měl někdo chuť, tak si zašel užít si.“ A že to byl sklep opravdu pořádně vybavený, Edita stvrzuje popisem: „Stará postel, řetězy, provazy, několik pout, profi biče, koš na odpadky a sexy grafika holky s roubíkem v puse pro nabuzení správné atmošky.“

Bez „véáčka“ ani ránu. Nebo hned několik?

Ve sklepě si to prý dala jen jednou s mužem, se kterým se v klubu párkrát sešla. „Znali jsme jen naše křestní jména, ale už od pohledu jsem věděla, že si budeme rozumět i beze slov.“ Tehdy poprvé Edita vyzkoušela vaginální elektrodu. „Pocity byly a jsou nepopsatelné. Vím, že mě za to mnozí odsoudí a budou si klepat na tělo, ale já silnější orgasmus než právě s ,véáčkem´ nedosáhnu," popisuje.

Vaginální elektroda se dá totiž použít i na anální sex, který je díky tomu, dle Editiných slov, nepopsatelný. Ve sklepní „herně“ Edita taky zjistila, že SM dělat nehodlá, chce si ho nechat dělat. Takže žádný sadismus, žádný výprask zlobivým chlápkům? „Ne, jsem typická ,sub´, nic jiného mě nebaví.“

50 odstínů? Nuda a pohádka…

Když se jí chci zeptat, jak vlastně došlo k tomu, že se v mladé holce probudí masochistické sklony, skočí mi do řeči: „ Prosím vás, měla jsem úplně normální dětství, nikdo mě netrestal, jediný výchovný políček jsem dostala od svého dědy, když jsem mu vzala z peněženky 50 korun, prostě jsem relativně normální holka, která má v posteli ráda, když dostane pěkně na zadek,“ směje se Edita. 

Podle odborníků je masochismus jednou z mála sexuálních deviací, kterou mohou trpět i ženy. ,,Příčiny odlišného sexuálního chování dosud nejsou přesně určeny, ale předpokládá se, že na jeho vzniku se podílí několik faktorů. Biologické faktory, psychické faktory," říká Janáčková.

Neexistují však vědecké důkazy o biologické příčině sexuálních deviací, ale některé hypotézy spojují jejich přítomnost se zvýšenou hladinou androgenů nebo se změnami v mozku.

Některé ženy jsou submisivní a nedovedou si představit, že by ony někoho mlátily.
Autor: shutterstock

Edita je single, po trvalém vztahu netouží, prý než nějakému chlapovi vysvětlovat o své „úchylce“, to radši bude sama. Poslední otázku- co říká na světový bestseller 50 odstínů - odbude mávnutím ruky. „Pohádka ani ne pro dospělé. Četla jsem pár stránek a fakt jsem se nudila. Škoda, že neznám autorku. Nebo ona mě. Poradila bych jí, co může ženy skutečně rajcovat…“

 

Autor: dit