Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Orgasmus během zpívání! Tyhle zpěvačky se při něm natočily

O zpívání během orgasmu se pokusila dívčí skupina z Holandska. Takhle to dopadlo
12. května 2014 | 15:00

Orgasmus je nádherný pocit, který zaplaví celé vaše tělo, na chvilku se vám zatmí před očima a svět jako takový přestane existovat. Ne nadarmo se mu říká „malá smrt“, je to jako propadnout se do vlastního nitra. Rozhodně je nadlidským výkonem, na něco se během orgasmu soustředit. To dokazuje i následující video.


Holandská dívčí kapela ADAM, nebo lépe řečeno tři z pěti členek, se rozhodly, že zazpívají jeden ze svých hitů během orgasmu. Pravdou je, že se o to tedy alespoň pokusily. První část písně ještě jakš takš zvládly, ale čím blíže byly k vyvrcholení, tím hůře se soustředily na rytmus nebo slova. Vše nakonec skončilo tím, že se dámy uchichtávaly a z jejich zarudlých obličejů se dalo lehce číst, co právě prožívají.

Není to tak dávno, co podobný experiment natáčel jistý umělec, který nechal ženy, číst svou oblíbenou knihu, zatím co je stejně jako tyto zpěvačky někdo dráždil pomocí vibrátoru. Stejně tak jako tady, nebyly ženy schopné ani čtení nahlas natož pak zpívat. Můžete si to doma vyzkoušet, uvidíte, že pohoříte stejně jako tyhle ženy. Ovšem pohled na jejich marné snažení, je opravdu zábavný.