Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Sex na party je běžná věc! První rande je ale něco jiného

Sex na party je pro mnoho lidí běžnou záležitostí
2. května 2014 | 15:00

Pokud vám jde o to vyspat se s mužem okamžitě, nejlepší bude, vyrazit na flám! Nová studie totiž zjistila, že sex na párty s někým, koho jste teprve potkali je úplně normální, ovšem sex na prvním rande, je něco nenormálního.


Je zřejmé, že když jdete na party, tak se chcete bavit a proto, berete jako součást zábavy, ba dokonce jako cíl, najít někoho s kým skončíte v posteli a pořádně to roztočíte. Je to takový celovečerní program, pobavíte se s přáteli, popijete, a pak jako třešničku na dortu, si domů odvedete nějakého fešného hřebečka, se kterým skončíte v posteli.

Rande, má ovšem zcela jiný účel. Zatím, co si v podstatě vůbec nemusíte pamatovat, jak se jmenoval ten kluk, se kterým jste skončila po sobotním mejdanu, rande probíhá hlavně proto, abyste se seznámila s tím druhým člověkem. Zajímá vás a chcete o něm během rande zjistit, pokud možno co nejvíce informací. Tu, jaký je v posteli, si ale necháváte až na jinou příležitost.

Proč se na některé věci u žen neustále hledí skrz prsty a mužům jsou tolerovány?
Autor: shutterstock


Kořist, kterou si ulovíte během mejdanu, je většinou někdo, kdo byl ve správný čas na správném místě a vy ho jen využijete k jistým účelům. Jsou i nešťastné okamžiky, kdy si tuhle část večera třeba ani nepamatujete a ráno se probudíte v cizím bytě, nahá a vedle někoho, koho vidíte poprvé v životě. V tom případě se snažíte vybruslit ze situace pokud možno s co největší grácií. Co si o vás tenhle člověk myslí, vám je ale na jednu stranu vlastně fuk, protože vás vůbec nezajímá, i když někdy může mít takové noční dobrodružní mnohem delšího pokračování.

Ten objekt zájmu, se kterým se uvolíte jít na rande, je jiná věc, ten vás zajímá, na toho chcete udělat dojem a tady chcete, aby se objevoval ve vašem životě i v budoucnosti. Proto se tolik lidí snaží, odolat pokušení a neskočit do postele hned první večer, i když je dost pravděpodobné, že po tom mnohdy touží a je těžké tomu odolat.