Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

3 sexy dovednosti, které z něj udělají vašeho otroka

  • Sex není žádná věda, nejdůležitější je uvolnit se a pořádně si to užít!
    13. dubna 2014 | 15:00

    Pokud si myslíte, že se v ložnici musíte svíjet jako had a neustále vymýšlet nové a nové sexuální pozice, aby váš vztah neztratil vášeň a váš partner po vás stále toužil, není tomu vždycky tak. Občas stačí vsadit na klasiku, kterou máte ovšem dokonale zmáknutou. Uvidíte, že to bude chtít zas a znovu.

  • Budete potřebovat jenom pusu


    Pořádnou exotiku můžete zažít i ve vlastní ložnici, stačí jen trochu experimentovat
    Autor: shutterstock
    Klidně se zeptejte jakéhokoli chlapa a jeden jak druhý vám řekne, že orální sex, je jedna z nejvíc sexy věcí, které jim žena může dělat. Při něm ale pamatujte na tyto tři věci:
    1. Mokřejší je lepší než sušší
    Mnohem příjemnější je samozřejmě to, když muž cítí svůdně vlhká ústa, která laskají jeho mužnou pýchu než vyschlou pusu, která škrábe jako smirkový papír. Pokud tedy máte zrovna vyschlo v puse, což se samozřejmě během vášnivého sexu může stát. Stačí si mnohdy dát hlt vody, nebo pro zpestření vycucat ledovou kostku, v tomto ohledu se meze fantazie nekladou. Pokud máte celkově problém s tvorbou slin, můžete si pořídit jedlý lubrikační gel, vyrábí ho i v různých příchutích.

    2. Nezapomeňte na žádnou část
    Penis není jen žalud, nezapomínejte věnovat svou péči a pozornost také tělu penisu, varlatům, citlivé prostatě nebo análnímu otvoru.


    3. Potěšení a ne bolest
    Pozor na to, penis je citlivá hračka, ke které se tak také musíte chovat. Ne že se zase budete bát za něj pořádně vzít, ale všeho s mírou a pozor na ostré zoubky!

  • Nebojte se verbálně vyjadřovat


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Nedostatek komunikace mezi vámi a vaším partnerem během sexu může mít tragický dopad na váš vztah. Muži milují, když mluvíte trošku sprostě nebo když mu nahlas říkáte, co se vám líbí a jak to má udělat. Můžete mu šeptat do ouška a přitom dýchat a vdychat. Nebojte se trochu odvázat. Pokud jste stydlivá a netroufáte si na to, tak pro začátek můžete zkusit alespoň vzdychat, aby věděl, kdy se vám to líbí a zda to co dělá, má dělat dál.

  • Vzrušte ho tím, že jste vzrušená


    ss
    Autor: scom
    Úplně nejjednodušší a v podstatě nejúčinnější dovednost, kterou rozpálíte každého chlapa do běla je, ukázat mu, jak moc po něm toužíte a jak vás vzrušuje. V podstatě ani nemusíte být tak zručná a v posteli největší hvězda, ale když ukážete entuziasmus a vlastní iniciativu, bude z vás úplně paf. Zvýší mu to ohromně sebevědomí a to je to, co chcete.

Klíčová slova:  sex, otrok, bohyně, dovednosti
Diskuse ke článku
.