Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Zataženo, déšť 16°C

Nová teorie: Ženy předstírají orgasmus, aby ho mohly dosáhnout

Když žena předstírá orgasmus, tak je jen samam proti sobě, ale pokud by to bylo za účelem, jeho skutečného dosažení, jedině v tom případě by to bylo pochopitelné
6. dubna 2014 | 15:00

Je to bláznovství, ale je to tak, ženy někdy předstírají orgasmus a mají k tomu různé důvody. Většinou to dělají jen proto, aby uspokojily svého partnera a nepošramotily jeho ego. Ovšem nyní zcela nová studie prokázala, že ženy by mohly předstírat orgasmus také proto, aby byly schopny ho dosáhnout.

Orgasmus prý předstírá až osmdesát procent žen, což je dech beroucí statistika a vypadá to, že na světě existuje spousta lidí, kteří mají nějaká svoje vysvětlení, proč tomu tak je. Od psychologů, přes doktory až po lifestylové časopisy.
Výzkumníci z Temple University se rozhodli vzít to do vlastních rukou a pětiset žen se ptalo na důvody, proč předstírají orgasmus. Přišli na tyto čtyři, přičemž bod číslo čtyři je nejzajímavější.

Sex
Autor: profimedia.cz


1. Předstírají orgasmus, aby neranily partnerovy city
2. Ze strachu. Chtějí předejít negativním pocitům ze sexuální zkušenosti.
3. Z nudy. Sex je nebaví nebo je již příliš dlouhý, tak to tímto způsobem chtějí ukončit.
4. Aby se vzrušily a tím mohly dosáhnout nepředstíraného orgasmu.
 
Je fakt, že existuje síla myšlenky, kdy se člověk sám je schopen o něčem přesvědčit, tak toho snáze dosáhne. Může to tedy fungovat na tomto principu. Také pokud žena vidí, jak vyvrcholení vzrušilo jejího partnera, může to vzrušit i ji a to pak vede také k snáze dosažitelnému orgasmu. V každém případě je to zajímavá teorie.