Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexuální tabu, která rozhodně stojí za to vyzkoušet

  • Nenechte se svazovat konvencemi a vyzkoušejte něco nového, třeba se vám to bude líbit.
    29. března 2014 | 16:00

    I přesto, že máme jednadvacáté století, tak co se sexu týče, existují v něm pořád ještě věci, které nejsou v běžných ložnicích úplně na denním pořádku. Samozřejmě, že by se člověk neměl nikdy k ničemu nutit, ale možná, že občas je to trochu škoda, přeci jen si něco z toho nevyzkoušet.

  • Fetiš


    Courtney Love na čtyřech dostává pořádný výprask.
    Autor: Youtube.com
    Existuje jich spousta, představte si takový latexový obleček, ale kolikrát stačí jen krajkové punčošky nebo sexy korzety. Vysoké kozačky s podpatkem, který se opravdu hodí jen do prostředí ložnice, protože na ulicích by pohyb v nich mohl být životu nebezpečný, jsou také pro muže mnohdy velmi rajcovní.

  • Bondáž


    Rihanna si vyzkouší i svazování provazem
    Autor: Profimedia.cz
    Neboli svazování, je technika, která má zajisté něco do sebe a rozhodně byste alespoň lehkou formu měli doma vyzkoušet. Je nesmírně vzrušující a částečně šíleně frustrující, ovšem v tom nejlepším slova smyslu, když úplně šílíte touhou. Když je vám znemožněno dotýkat se partnera a on si s vámi může hrát jak kočka s myší.

  • Vlastní sex video


    ...
    Autor: shutterstock.com
    Internet je plný domácích porno filmů, které slavným lidem jakýmsi způsobem vyklouzly ze sbírek. Vám by takováhle věc neměla hrozit, pokud samozřejmě důvěřujete svému příteli a víte, že tohle video zůstane jen mezi vámi. Nechat se natáčet, ve vás může vyvolat mírně exhibicionistické sklony a co teprve, když se pak společně díváte na to, jak si spolu užíváte.
  • Masturbace před partnerem


    masturbace
    Autor: shutterstock
    Masturbace je úplně přirozená věc a pomůže vám zjistit, která místa jsou na dotek příjemná, zjistíte, kde máte svůj bod G a jak ho stimulovat a potom můžete navádět i svého partnera. Nejerotičtější školou toho, jak a co vám dělá dobře, když se budete uspokojovat přímo před jeho zrakem. Bude z toho úplně odvařený.
  • Anální sex


    Zadeček
    Autor: Shutterstock.com
    Ne každý se k tomuto kroku odváží. Již mnohokrát bylo řečeno, že k tomu musí být absolutní důvěra mezi partnery, protože je zásadní, abyste byla k análnímu styku uvolněná. Pokud byste totiž nebyla, tak by to pro vás mohlo být značně bolestivé a to by byl pak asi poslední pokus a víc byste nechtěla.

Klíčová slova:  sex, tabu, erotika
Diskuse ke článku
.