Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Bod G: Jak ho najít a správně stimulovat až k bouřlivému orgasmu!

Bod G má určitě cenu hledat, pokud ještě nevíte, kde je ten váš!
21. dubna 2023 | 06:00

Bod G není mýtus a každá žena, která jen trošku prozkoumávala své tělo, to musí dobře vědět. Jenže bohužel, sexualita je ještě stále u některých žen tabu, a tudíž se mnoho z nich ještě nepokusilo zjistit, co všechno jejich tělo umí a na co reaguje. Kde se tedy ten legendární bod plný rozkoše skrývá a jak na něj?

Kde se nachází bod G

Ne bodem G není myšlen klitoris! Většina odborníků i jeho majitelek se shodne na tom, že tenhle zázrak přírody najdete na přední straně pochvy, někde v první třetině. Poznáte ho lehce, má totiž úplně jinou strukturu než stěna poševní, jedná se o takový houbovitý výběžek, jehož správnou stimulací byste měla docílit bouřlivého orgasmu.

TIP NA VIDEO: Odbornice radí, jak být skvělou milenkou.

Video se připravuje ...
Julie Poupětová radí jak být skvělou milenkou • VIDEO: Majka Dvořáková

Jak ho správně stimulovat

Každá žena je jiná a to je kámen úrazu, na který mnoho mužů naráží. Stejně tak, jako se každé ženě líbí něco jiného nejen mimo ložnici, tak i tělo každé si žádá individuální přístup. Neexistuje šablona, podle které se může muž chovat. Také bod G má každá trošičku jiný a jinak situovaný. Hrají zde ale roli opravdu centimetry. Hlavní je nebýt příliš agresivní a měnit styl a sílu stimulace.

Anální sex a bod G

Mnoho žen se tomuto druhu sexu vyhýbá. Je to velice intimní zážitek a partnerovi musíte v tomto ohledu stoprocentně věřit. Říká se, že vyzkoušet by se mělo všechno, ale pokud byste se do toho měla nutit, pak je to zbytečné, protože pokud nebudete zcela uvolněná, bude to pro vás zřejmě bolestivé. Ovšem co se bodu G týče, prý je možné ho při análním sexu lépe stimulovat a orgasmus, kterého při něm dosáhnete, je hotovým zážitkem pro celé tělo.

Průvodní jevy orgasmu z bodu G

Většina žen většinou vrcholí pouze pomocí stimulace klitorisu a takový orgasmus, ač je skvělý, nemá až takovou intenzitu jako ten, kterého dosáhnete stimulací bodu G. Připravit byste se tedy s partnerem měli na velice silné tělesné projevy, jako jsou svalové škubání nebo křeče. A také emocionální výlevy, jako jsou pláč nebo smích, vyznání lásky a podobně. Existuje také ženská ejakulace.

Mužský bod G

Dámy pozor, bod G nemáme jen my, mají ho také muži, a je jím prostata. Tato jako kaštan velká žláza se nachází pod močovým měchýřem a podílí se na produkci ejakulačního sekretu. Nejsnazší cesta k němu je přes konečník, ale musí se samozřejmě postupovat velice opatrně. Můžete ho nahmatat i zevně, leží na hrázi pod varlaty.