Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

50 odstínů šedi ve vaší ložnici: Dopřejte si rozkoš Christiana a Anastacie!

14. března 2014 | 06:00

Dobře, je na čase smířit se s tím, že vás váš milý na líbánky asi nevezme ve svém soukromém letadle na cestu po Evropě. To živočišnější ze vztahu Anastacie Steel a Christiana Greye ale klidně zažít můžete. Na trhu jsou totiž k sehnání sexuální pomůcky přímo inspirované kapitolami z populární trilogie Padesát odstínů šedi.

Z románů o chudé panně, do které se zamiluje zvrhlý miliardář se doslova přes noc staly bestsellery, které jsou směla nazývány "Harry Potterem pro dospělé". A samozřejmě se také proměnily v dokonalý důl na peníze.

A protože byznys průmysl moc dobře ví, že železo se má kout, dokud je žhavé, fanoušci filmu netrpělivě očekávají premiéru filmové adaptace první knihy Padesáti odstínů šedi a v mezičase jsou ochotní koupit všechno, co se jejich milovaného příběhu alespoň trochu dotýká.

50 odstínů pro miminka

Když zapátráte na internetových obchodech, zjistíte, že si můžete pořídit prakticky cokoliv. Od ikonické šedé kravaty, kterou Christian znehybňuje Annu při sexuálních hrátkách, přes víno inspirované 50 odstíny, až po roztomilá kojenecká body s humornými nápisy jako "Před devíti měsíci si maminka koupila román Padesát odstínů šedi".

Sexuální pomůcky v duchu 50 odstínů šedi
Autor: lovehoney.co.uk

Čemu ale dala své požehnání samotná autorka románové trilogie, je bohatá série hraček pro dospělé, z nichž každý kus má svůj předobraz v příběhu Anastacie a Christiana. Najdete tu tedy samozřejmě ocelové náramky, celou sadu na bondage nebo několik druhů "trestacích" pomůcek, včetně oblíbeného jezdeckého bičíku.

Sexuální pomůcky v duchu 50 odstínů šedi
Autor: lovehoney.co.uk

Vrtulník nebo vibrátor?

Kromě věcí na BDSM hrátky se ale tvůrci pustili i do soft verze pro méně odvážné a stvořili hned 3 typy vibrátorů, anální kolíky a venušiny kuličky. Vše samozřejmě v tónech bílé, šedé a ocelově stříbrné. a všechny mají svůj název související s románem. Za ten nejpovedenější a nejvtipnější považujeme bezesporu klasický vibrátor s výmluvným jménem Charlie Tango.

Sexuální pomůcky v duchu 50 odstínů šedi
Autor: facebook.com

Erotické pomůcky v plném výběru naleznete především v zahraničních e-shopech, ale úzký výběr nabízejí i některé české. Pokud po nich zatoužíte, přepravte si zhruba tisíc korun za každý kus.

Autor: brig