Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kdy už budeš? Věty, které muži nechtějí slyšet v posteli

  • Je až k nevíře jak jedna špatně vyslovená myšlenka může zkazit celý večer
    5. března 2014 | 16:23

    Některé věty, které my ženy v posteli, po sexu nebo během něj vypustíme z pusy, dokážou zcela zaručeně zabít veškerou vášeň a sexuálně laděnou atmosféru. Takže pozor dámy, tady je vzorek toho, čeho se rozhodně během postelových hrátek vyhněte.

  • Kdy už budeš?


    ss
    Autor: scom
    Pokud řeknete tuhle větu během sexu, který má být tou nejintimnější záležitostí mezi mužem a ženou, a který vás má sbližovat, když si muž myslí, že vás to oba strašně baví a užíváte si, je to pro něj totální zabiják vášně. Jste-li už unavená a toužíte po tom, aby už dosáhl vyvrcholení, řekněte to jinak. „Miláčku, chci cítit tvůj orgasmus!“ Tahle věta by ho naopak mohla rozohnit a vámi kýžený konec se tak dostaví, aniž byste ranila jeho city.

  • No, ne, ale byl jsi hrozně blízko!


    Orgasmus na který nezapomenete
    Autor: shutterstock
    Jedna z věcí, která muže při sexu nejvíce uspokojuje je vědět, že jste si to užila také a dosáhla orgasmu. Pokud mu tedy tímto způsobem oznámíte, že k orgasmu nedošlo, bude pochybovat o svých schopnostech a o tom, že mu vůbec chcete dát šanci, aby vás uspokojil. „Celá jsem se třásla, když jsi mi to dělal a nemůžu se dočkat, až to zkusíme znovu,“ tímto způsobem mu dáte najevo, že není odepsaný milenec. Pro muže je těžké se do nás vcítit, protože jejich tělo funguje úplně jinak.

  • My už si spolu nikdy jen tak nepovídáme.


    Jak svést tu pravou? Tady jsou rady, jak na to!
    Autor: Profimedia
    Muži nepřemýšlejí o mluvení nebo nemluvení, speciálně, když si myslí, že bude sex. Pokud mu v tomto okamžiku, nebo těsně po sexu řeknete tuto větu, bude to vypadat, že si myslíte, že vás má jen na sex a to mnohdy není vůbec pravda. Takže pokud si chcete povídat, musíte to nějak zaonačit. Zkuste mu třeba položit hypotetickou otázku typu: „Kdybychom vyhráli v loterii, co bychom si koupili jako první.“ To by mohlo rozpoutat diskuzi a rozhovor, po kterém tolik toužíte.

  • Myslíš si, že jsem přibrala?


    ...
    Autor: Shutterstock.com
    Tohle je velice záludná otázka a neexistuje na ni ta správná odpověď. Pokud na ni totiž muž odpoví kladně, potom se strašně rozčílíte a nastane šílené drama. Pokud odpoví negativně, potom ho zase budete osočovat z toho, že vám lže. Muži chtějí při sexu vaše tělo adorovat a ne ho kritizovat. Takže pokud si myslíte, že vám trochu narostl zadeček, přimějte ho, aby se soustředil na bříško. Muži si nehledají vyrýsované svaly, jim stačí ke štěstí dotek vaší jemné kůže.

  • Mohl bys udělat tu věc, co mám tak ráda?


    Sex má bezesporu pozitivní účinky na tělo, duši i mozek
    Autor: shutterstock
    Pokud nebudete více specifická, je dost dobře možné, že váš partner bude zmaten a dostanete ho do úzkých. Začne si připadat, že hraje nějakou hádankovou hru. Buďte tedy raději konkrétní, abyste předešla téhle situaci. Pokud ho chcete vydráždit mimo ložnici, klidně si s ním trochu zahrajte, ale v ložnici je to trochu jiná záležitost.

Klíčová slova:  sex, láska, postel, věta, erotika
Diskuse ke článku
.