Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Stydíte se masturbovat? Mobilní aplikace vám ukáže, jak na to!

4. března 2014 | 16:00

Masturbuje každý! A kdo říká, že to nedělá, nemluví pravdu. Zatímco muži to ale mají od přírody tak nějak "v ruce", my ženy často nevíme, jak si nezapomenutelný orgasmus vlastně přivodit. I tohle nás teď ale může naučit mobilní aplikace.

 

Zdá se vám při pohledu na roztomilou postavičku, že vám něco připomíná? Nepletete se! Podobnost s ženským vnějším pohlavním orgánem není vůbec náhodná. Seznamte se s průvodkyní Vulvou. Hlavní hrdinkou moderní mobilní aplikace s příznačným názvem Happy Play Time.

 

Ta by měla dívky a ženy naučit, jak si přivodit skutečně nezapomenutelný orgasmus. Nacvičit ty správné pohyby si můžete prostřednictvým dotykové obrazovky právě na ní. Cílem téhle vzdělávací "hry" je podle slov autorky učinit průvodkyni Vulvu "skutečně, skutečně, skutečně šťastnou".

 

Roztomilá průvodkyně Vulva vás naučí, jak správně masturbovat.
Autor: happyplaytime.com
Rozverná aplikace je dílem programátorky a ilustrátorky z New Yorku Tiny Gong. Ta ji vyvinula proto, aby ženskou masturbaci zbavila stigmatu, které jí léta provází.

 

"Ráda masturbuji. Cítím se opravdu divně, když to takhle veřejně přiznávám, i když nejde o nic špatného. A to je právě důvod, proč jsem tenhle projekt vytvořila. Tím, že budeme otevřeně a bezstarostně mluvit o ženské masturbaci, učiníme první krok, jak se stát skutečně sexuálně svobodnými," napsala autorka na stránkách aplikace.

 

 

"Aplikace je sérií různých oddílů, které obsahují informace a instruktážní návody, v nichž kreslený maskot Vulva probírá anatomii ženských pohlavních orgánů a techniku masturbace. Uživatelka prochází šesti úrovněmi hry, v nichž musí Vulvu postupně přivést k orgasmu," prozradila Gong australskému deníku Sydney Morning Herald.

Pořídit si tuhle praktickou aplikaci zatím ale bohužel nemůžete. Stále je ještě ve fázi vývoje. Autorce totiž došly potřebné finance a tak na stránkách projektu žádá příznivce o finanční podporu. Doufejme, že potřebné peníze brzy sežene.

Roztomilá průvodkyně Vulva vás naučí, jak správně masturbovat.
Autor: happyplaytime.com