Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Sex v práci? Nejoblíbenější je kopírka a výtah!

Kolik Čechů je nevěrných? To se dá jen těžko zjistit. V průzkumech totiž dámy i pánové zřejmě lžou a skutečnost zkreslují podle toho, jakou by ji chtěli mít.
27. února 2014 | 16:00

Pracovní aféry jsou vždy bruslením po tenkém ledě, hlavně pokud jste zadaní nebo máte ve firmě přísná pravidla, které je zakazují. Přesto si sexuální románek na pracovišti užila téměř polovina z nás. Zajímá vás, kde můžete na rozvášněné kolegy narazit nejčastěji?

Z výsledků nejnovější studie, kterou provedla online seznamovací agentura eDarling vyplývá, že sexuální fantazie o kolegovi má skoro každý a většina z nás rozhodně není proti tomu, v práci si užít.

Není to nic neobvyklého, vždyť zaměstnání je naším druhým "domovem". V práci strávíme někdy i třetinu života. Prostoru pro navazování intimních vztahů máme tedy víc než dost.

Zažili jste sexuální poměr na pracovišti a báli se vyhazovu? Nemuseli jste. Hrubě jste totiž sexem smlouvu neporušili.
Autor: profimedia.cz
Vědci navíc tvrdí, že čím více hodin tráví lidé ve firmě, tím více milostných vztahů přibývá. Například v Británii začala v kanceláři každá pátá láska a každé třetí manželství. Podle poslední studie vyzkoušelo sex na pracovišti skoro 40 % dotázaných a 62 % by se mu rozhodně nebránilo.

A kde si užíváme nejčastěji? Nejžádanější prostor je ten, který dvojici skýtá dostatek soukromí: 58 % dotázaných upřednostňuje kancelář nebo pracovní prostor, necelých 39 % sklad, 23 % preferuje konferenční místnost a 22 % toalety. Zajímavým místem pro milostné hrátky je i výtah (14 %). Naopak zcela propadá kuchyňka a kuřárna.

Sex v práci
Autor: dDarling.cz

Flirt na pracovišti vás v chladných dnech pořádně zahřeje!
Autor: profimedia.cz
Vzájemné narážky, dvojsmyslné řeči, obdivné pohledy, škádlení a popichování. Od toho už je jen "krůček" k poměru na pracovišti. Podle průzkumů o tomhle sní až třetina lidí. Milostné vzplanutí tohoto typu ale může ovlivnit nejen morálku, ale i pracovní výkon.

Čas od času flirtují v práci takřka tři čtvrtiny dotázaných. Celých 42 % přitom tvrdí, že to na jejich pracovní výkon nemá vliv, a dalším 39 % flirtování dokonce pracovní produktivitu zvyšuje. Ale pozor, pracovní aférky jsou doslova bruslením na tenkém ledě.

A o kom nejčastěji sníme? Fantazie o někom z práce mělo přes 82 % dotázaných. Skoro nikdo ale nesní o jednateli firmy (jen 4 %) nebo nadřízené(m) (přes 6 %), nejčastěji lidé fantazírují o kolegovi z týmu (42 %).