Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

8 věcí, které máte raději než sex! Kávu ale i slaninu!

  • Je až zarážející, co všechno bychom chtěli raději než sex
    10. února 2014 | 15:45

    Orgasmus nebo raději hrnek kávy? Představte si, že poslední studie ukazuje, že by lidé volili raději kávu! A to není první studie tohoto typu, jsou ještě další šokující věci, které by lidé měli raději než sex.

    Jistý hotelový řetězec udělal anketu mezi svými hosty po celém světě, kdy se ptalo, čeho by se byli schopni vzdát pro své ranní kafíčko. Celých 53 procent dotazovaných přiznalo, že by se raději vzdali sexu! 78 procent řeklo, že by se vzdali alkoholu, sociálních sítí nebo sexu na celý rok, pokud by jim byl zajištěn pravidelný přísun kávových nápojů.

    Následujících osm věcí, které by lidé dělali nebo měli raději, než sex vyplynulo z podobných zkoumání.

  • Spánek

    Spánek miluje spousta lidí
    Autor: shutterstock.com
    Institut výzkumu pro lepší spánek také prováděl svůj výzkum, ze kterého vyplynulo, že dvanáct procent lidí by raději prospalo celou noc, než se vášnivě od večera do rána milovalo. No, někdy je člověk opravdu vážně unavený.

  • Telefon


    ...
    Autor: Shutterstock
    Šílenství kolem iphonů nebere konce, jakmile ho jednou máte, evidentně už víckrát nechcete jinak. Tak tomu je rozhodně u třiceti tří procent Američanů, kteří by se raději na celý týden vzdali sexu než se vzdát na týden svého milovaného telefonu s jablíčkem.

  • Kompliment


    Vstávání
    Autor: shutterstock
    Říká se, že s lichotkami to nejdál dotáhnete a ono na tom asi něco bude. V roce 2011 totiž probíhala další taková studie převážně mezi studenty vysokých škol a zjistilo se, že ti by preferovali, kdyby je někdo pochválil a tím zvýšil jejich sebevědomí, nebo kdyby dostali pěknou známku, raději než kdyby měli sex.

  • Slanina


    Slanina
    Autor: Shutterstock.com
    Jistě, všichni to víme, taková dobře vypečená slaninka je prostě k nakousnutí a člověk by se po ní utloukl, ale je opravdu tak dobrá, abychom se kvůli ní byli schopni vzdát sexu? Představte si, že celých čtyřicet tři procent Kanaďanu by na tuhle otázku odpověděla ano!
  • Jídlo


    Jídlo
    Autor: shutterstoclk
    Jídlo potřebujeme všichni k přežití a pro mnoho z nás představují chvíle snídaní, obědů a večeří tu nejoblíbenější část dne. Studie, která byla prováděna pouze mezi svobodnými ženami, tak prokázala, že by se třicet devět procent raději na rok vzdalo sexu než svého oblíbeného jídla.

  • Lehčí batoh


    ss
    Autor: archiv
    Tak tohle je tedy opravdu podivná studie a vysokoškolští studenti za velkou louží se zdají být opravdu divní. Jak jinak byste si vysvětlili, že by žili raději rok v celibátu než se vláčet s těžkým batohem?!

  • Internet


    Internet
    Autor: istock.com
    Je to podivné, ale v tomto výzkumu jsou na tom ženy ještě hůř než muži. Internet je mocný a v podstatě si život bez něj už málokdo dovede představit. Ovšem Intel zjistil, že by se čtyřicet šest procent žen raději vzdalo na dva týdny sexu než přístupu na internet. Mužů by to samé udělalo třicet procent.

  • Mládí


    Mládí není věčné
    Autor: shutterstoclk
    Kupodivu ne tolik lidí by vyměnilo sex za to, že by mohli být opět mladí, ale dvacet jedna procent žen udalo v anketě Elizabeth Arden, že by se sexu vzdalo na celý rok, jen kdyby se proces stárnutí zpomalil.

Klíčová slova:  sex, studie
Diskuse ke článku
.